Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi emülatör bu hocam ? Stabil çalışıyormu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Muhteşemdir hocam. İlk licker ile karşılaştığın an o zaman gözlerim açılmıştı. Sonra kolay ölünce hayal kırıklığı yaşamıştım

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Vay be oyunu bitirdim sonunda en son 2000 yılında bitirmiştim sanırım.

Emulator bu

www.epsxe.com
    Welcome to the official ePSXe website
    http://www.epsxe.com/download.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 28 Haziran 2018; 13:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler o zaman deluxe alacağız ama bence yanlış iş yapmışlar müziklere hiç dokunmamalari gerekirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ya.Resi7 nin demosu ustelik yazin mi ne cikmisti.Buna da demo ciksa super olurdu.Oyun ciktiginda randevularimi artik oyuna ayiracagim vakitlere gore ayarliyacagim,namussuz Capcom e3 e damga vuracak kadar iyi remake yapmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 28 Haziran 2018; 20:55:7 >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsunuz. Millet orijinal oyundaki mekanları eskinin deyimiyle 3 boyutlu olarak tekrar oynamak istiyor. Kuş bakışı olarak zaten oynadık. Şimdi de yeni halini haritayı didik didik ederek oynayacağız. Bir de bu şekilde suyunu çıkaracağız. Herkesin hayaliydi bu şekilde oynamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Haziran 2018; 21:5:22 >
  • Valla en çok beklediğim oyundu remake diyince kendimden geçtim darısı diğer oyunların başına

Max Payne 1-2, Mafia 1, Silent Hill çok beklediğim oyunlardan bazıları. Ah ulan niye yapmıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

RESIDENT EVIL 2 Deluxe Edition satın alırsanız sadece bu versiyona özel olarak oyun müzklerini değiştirip eski oyundaki gibi yapma şansınız olacak fiyat 239 tl normal sürüm 209 tl tabi bunun dışında bonus kıyafetlerin hepsi açık olacak bilginize.

-'Original Ver.' Soundtrack Swap

Deluxe Edition'da ana oyun ve ayrıca şu öğeler bulunmaktadır:
    -Leon Costume: 'Arklay Sheriff'
    -Leon Costume: 'Noir'
    -Claire Costume: 'Military'
    -Claire Costume: 'Noir'
    -Claire Costume: 'Elza Walker'
    -Deluxe Weapon: 'Samurai Edge - Albert Model'

Alıntıları Göster
    dostum dıgıtal deluxe degılde,kutulu alsak.sonradan pass seasonu alsak oyunun,yıne bu yazdıklarını elde edebılırmıyız acaba ?

• Resident Evil 2'yi 30 kere falan bitirdim. Leon A Claire B, Claire A Leon B şeklinde. Hatta bundan 3 sene önce Youtube kanalımda Speedrun yapmıştım ve oyunu ölmeden save yapmadan 1,30 saat bitirdiydim. Heralde yine bir maraton yaparım kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 29 Haziran 2018; 17:4:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Resident Evil 2'yi 30 kere falan bitirdim. Leon A Claire B, Claire A Leon B şeklinde. Hatta bundan 3 sene önce Youtube kanalımda Speedrun yapmıştım ve oyunu ölmeden save yapmadan 1,30 saat bitirdiydim. Heralde yine bir maraton yaparım kendime.

En berbat spedrunner sin hocam pc de. Arkadaş 1 saat civarı yapmıştı.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    PC'de oynamadım PS1 versiyonunu oynadım. Ayrıca şöyle söyleyeyim, speedrun'ı yapmadan oyunu bi 2-3 yıl oynamamıştım. Ondan sonra ilk oynayışım da 1,30 saatte bitirdim. Heralde kassam inan 1 saatin altını bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

PC'de oynamadım PS1 versiyonunu oynadım. Ayrıca şöyle söyleyeyim, speedrun'ı yapmadan oyunu bi 2-3 yıl oynamamıştım. Ondan sonra ilk oynayışım da 1,30 saatte bitirdim. Heralde kassam inan 1 saatin altını bulurum.
    Ben de 5 sene sonra açtım. 2.45 dakika da bitirdim. Gerçi benimki keyfi idi

Valla o dar sokakları gezmek var ya iste tam isteğim gibi olur

• Ne kadar kısaymış : ilk oynadığım da oyun süresi bayagı uzun gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 29 Haziran 2018; 20:21:11 >
  • Residen Evil' in sadece 3 ve 4' ünü oynadım, 2 ' nin gelmesi harika, peki serinin ilk oyunu hangisi? Oyunları biraz karıştırdım, ilk oyundan başlamak istiyorum.

Bu mudur?https://store.steampowered.com/app/304240/Resident_Evil__biohazard_HD_REMASTER/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 30 Haziran 2018; 10:18:13 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    linkteki bundle ı alınız.

ilk oyun ve zero 2 oyun bir arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

linkteki bundle ı alınız.https://psprices.com/region-tr/game/217490/resident-evil-deluxe-origins-bundle

ilk oyun ve zero 2 oyun bir arada.
    Teşekkür ederim hocam, çok sağolun, bunlardan sonra yeni çıkacak re2 remake' e devam ediyoruz dimi?
  • Revelations 2 şu an 15 lira alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Residen Evil' in sadece 3 ve 4' ünü oynadım, 2 ' nin gelmesi harika, peki serinin ilk oyunu hangisi? Oyunları biraz karıştırdım, ilk oyundan başlamak istiyorum.

Bu mudur?https://store.steampowered.com/app/304240/Resident_Evil__biohazard_HD_REMASTER/
    İlk oyun 96'da çıkan o remake

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    ilk zero sonra re 1 i oynayın sonra re 2 remake.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.