Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.725
Cevap
37
Favori
69.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resident Evil 4 Dünya Çapında İki Haftada 4 Milyondan Fazla Sattı!

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU
    Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONUgematsu
    Resident Evil 4 remake shipments and digital sales top four million - Gematsu
    https://www.gematsu.com/2023/04/resident-evil-4-remake-shipments-and-digital-sales-top-four-million
  • Resident Evil 4 - The Mercenaries Launch Trailer | PS5 & PS4 Games

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/resident-evil-4-remake/ Survival is just the beginning. Survival horror reimagined for 2023. Available now for PlayStation 5 and PlayStation 4. The Mercenaries for Resident Evil 4 is now available as an additional mode for free for all owners. #ps5games #ps5 #ps4 #ps4games #residentevil4
    https://www.youtube.com/watch?v=u06pFztr7_E
  • Akşam olsun bir deneyelim mercenaries modunu altın ticket çıkmış paralı silahları exclusive yapmak için storeda mevcut, mod dışında patch gelmiş düzeltmeler yapılmışmı bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen yamanın içeriği

Ver. 1.04 Update Summary
    • Mercenaries Mode added.
    • Flickering lights bug patched (PS5)
    • Fixed graphics rendering process (Console)
    • Controller stick response fixed (Xbox Series X|S)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 7 Nisan 2023; 18:28:26 >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Çok iyi rakam.

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    para verip hikaye modunda silahi max yapma ne kadar sacma bir hamle, online modda bile sacma bir sey kaldi ki hikaye modu, kim niye para versin oyle bir seye :D gerizekali olmak lazim :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunda yan görevleri yaparak ki yan görevler çok basit görevler zaten, o modu açıyorsun haklısın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty Dog -- 7 Nisan 2023; 21:32:58 >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Re tarihinde en çok satan oyun olacaktır. Tahminimce 20 milyon satışı görür.

• İlk bölümü geçtim ikinci bölümde bıraktım devam ereceğim ama bütün topladığım her şey silahlar da dahil yok üzerimde hikaye gereği mi öyle yoksa bilmediğim bir şey yada yanlış yaptığım bir durum mu var yardımcı olursanız sevinirim pompalım gitti ya 😂

• Devam edersen ileride alıyorsun geri fazla sürmüyor

• lazseyfo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• bafrali90 kullanıcısına yanıt

Hikaye gereği yok oluyor silahların ama oyunda ilerleyince geri gelecek merak etme. :)

• ben de oyunu cok sevdim ama yine de benim icin en iyi resident evil oyunu 7'dir

• re2 ve re4 arasında gidip gelir bu iki oyundan birisi en iyisi olarak kabul edilebilir. Ama ben ne kadar da RE kalıplarının biraz dışına çıkmış olsa da en iyi oyun Re4 derim.

• resident evil 7'deki atmosferi ve hikayeyi cok begeniyorum, diger resident evil 2-3-4'teki hikayeler cok dandik

• Mercenaries haritaları küçük olmuş biraz. Ada ve Wesker'da yok. Ama fena değil yine de, Mayhem modunda psikopata bağlayıp yardırmak iyi olmuş. Yeni haritalar ve karakterler eklendikçe güzelleşir ilerde. Ayrıca Handcannon silahını 3 haritada S derecesi yaparak açabiliyoruz ki, bu sayede platin almak çok daha kolaylaşmış.

• Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU
    Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONUResident Eviltwitter
    “Time to cause some mayhem! The Mercenaries is now available as free DLC for Resident Evil 4! #RE4”
    https://twitter.com/RE_Games/status/1644267569874890753
  • Blacktail çıkan yerdeyim ancak, Punisher ve laser sight almadığıma pişman oldum en baştan, nostaljik oyun keyfini almak için en iyi kombinasyon bu gibi. Buraya kadar red9 ile geldim. Oyunu henüz bitirmedim ancak bir kaç kez bitirsem sıkılmam heralde. VR için de eklenti geleceğini düşünürsek parasını sonuna kadar hakediyor

• Blacktail en stabil silah, çantada çok az yer kaplıyor. Ancak red dot takılamıyor ve şarjör kapasitesi çok az. Red 9 en güçlüsü ama stok olmadan stabil değil ve stok ile birlikte fazla yer kaplıyor. Punisher exclusive upgrade ile tam katliam silahı üstelik red dot uyumlu. Ama benim kullanmaktan en çok keyif aldığım silah Matilda. Çok tok silah, özellikle tetik efektleriyle birlikte acayip keyif veriyor kullanması. Deluxe edition Sentinel Nine silahı da fena değil. Direkt olarak 19+1 mermi kapasitesi var. Gücü de iyi.

• oyunu sadece bıçak ile bitiren babayiğit varmıdır acaba Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU 

Primal Knife ile tek atılır valla

Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 8 Nisan 2023; 12:1:40 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.