2.fazda yalandan Ada kırmızı roket atıyor onu demiştir. Sınırsız roket varsa zaten ona da gerek yok. Çakın geçin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
2.fazda yalandan Ada kırmızı roket atıyor onu demiştir. Sınırsız roket varsa zaten ona da gerek yok. Çakın geçin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiç gerçekçi değil yapma böyle şeyler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anlamadim hocam gercekci olmayan nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
160k’ya bir tane satın aldım. İkinci fazda da oyun size bir tane daha veriyor. Oyunun böyle bir ikramı olduğunu bilseydim, 160k’yı daha farklı değerlendirirdim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamen sıfır yapacaklarını zannetmiyorum üstad. Ha büyük bir değişiklik olacaktır muhakkak. |
oyun nasıl olmuş arkadaşlar daha oynayamadım spoiler vermeden |
Tek kelime MUHTEŞEM |
3 haftada 4 kez bitirdim. O denli iyi olmuş remake...Fakat profesyonel modu pek zorlamayın adı üstünde prolar için özel zorlukta |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Diğer oyunlar bu oyunun getir götürünü yapar ancak. GOTY MASTERPIECE < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 19 Nisan 2023; 15:16:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Elmaslar new game+ ta kalıyor hocam |