Şimdi Ara

Resident Evil 4'ün remake sürümünden oynanış videosu geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resident Evil 4'ün remake sürümünden oynanış videosu geldi

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı popüler seri Resident Evil'ın dördüncü oyununun remake versiyonundan oynanış videosu geldi.

Ayrıca Bkz.Xbox + Bethesda sunumunda gösterilen oyunlar: Starfield, Diablo IV ve daha fazlası

2005 yılında çıkış yapan Resident Evil 4'ün remake versiyonu bildiğiniz gibigeçtiğimiz haftalarda State of Play etkinliği esnasında duyurulmuştu. Şimdi de Capcom sunumunda oynanış videosu geldi. 

Oynaış videosu her ne kadar kısa olsa da atmosfer olarak güzel olduğunu söylemekte fayda var. Umuyoruz ki Resident Evil 2 Remake kalitesinde bir oyun görebiliriz. Resident Evil 4 Remake, 24 Mart 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. Bahsi geçen oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Resident Evil 4 Remake Oynanış Videosu

Kaynak:https://www.gematsu.com/2022/06/resident-evil-4-remake-atmosphere-gameplay-screenshots

• Nişan alırken hareket ediliyor yanlış gormediysem, oyunun tek problemini çözmüşler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu oynamak isterim. Orijinal versiyonunun oynanışı hantal olduğu için bırakmıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt
    Aynen oyundaki tek problem idi ama bu aksiyonu kolaylaştırıp bozabilir , umarım farklı zorluklar da eklerler. Normal modda eski tadı vermeyebilir en azından zor modda oynamak lazım.

• Blitz. kullanıcısına yanıt
    Ultimate hd edition oynarken ne gıcık olmuştum.

• 30 yaşındayım, çocukluktan beri oyunlar oynarım, RE4 hayatta en sevdiğim oyun.

• Oynayacak sistemim yok. Youtube'dan sevdiğim birkaç yayıncıdan izleyeceğim artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geliyor gelmekte olan.Ps2'de ilk oynadığım oyunlardan yeri bende ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt

Şu an chapter 5'e geldim sanırım. Bu oyunda en çok gerilimi veren olay bu zaten. Nişan alırken hareket edemediğimiz için zombiler yaklaştıkça daha çok geriliyor insan. Avantajı ise, arkamızdaki zombiler canavarlar ne ise tam olarak saldırmıyorlar, biraz daha geç cevap veriyorlar. Yeni RE serilerinde arkadan da olsa pata küte dalıyorlar, bu olay ile gerilim aynı seviyede olur diye tahmin ediyorum. Resident Evil 4'ün remake sürümünden oynanış videosu geldi 

Merakla bekliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.