Şimdi Ara

Resident Evil 5 co-op silah çalma rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bn re5 gold edition co-op oynarken bir adam geldi gayet güzel silahları vardı ve adamı oyundan atıncada silahları bnde kaldı bunu yapmayı bilmeyenler için söyliyim dedim yararım olur belki.

1)Oyunu sizin kurmanız gerek öncelikle shevadaki bütün silahlarınızı çantaya koyun (inventorye)
    2)Oyuncu bulduktan sonra silahları güzelse start butonuna basıp end co-op play tıklayıp adamı oyundan atın.
    3)Sonrasında sheva yerine bot gelcek o botta adamın kullanmış olduğu silahları kullanıcak
    4)2. kolu açın starta basın sonra organize ve buy seceneklerinin olduğu sayfa cıkacak ready deyin baslatın
    5)Sonra o sayfa tekrar cıkacak organize tusuna bastınız mı atmış olduğunuz adamdaki silahlar sheva gözüküyor.

Bir yardımım olduysa ne mutlu bana anlamadıysanız sorabilirsiniz kısa bi yolu belki vardır onu bilemiyorum iyi oyunlar

• Sen mi buldun? Bircok arkadasin isine yarayacaktir, O düsünüpte bulan kafan dert görmesin.
  • evet ben buldum inşallah dediğin gibi yarar birçok arkadaşa teşekkür ederim ancak siz yinede fayda var chrisinde silahları yedeğe alın pistol fln kalsın sedece
  • iyi bulmuşsunda benim işime yaramaz , zaten biliyorum bunu sürekli arkadaşın upgrade edilmiş silahlarını alıyordum bu şekilde :)
  • Rotten Egg glitchi ile paraya para demezsin, bu yöntemle her itemi çoğaltabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=lvp-ZMsypxk
  • bir sene önce bunu yapıyordum yinede saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.