Şimdi Ara

Resident Evil 5 melee vest ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana konuya yaziyorum gümbürtüye gidiyor o yüzden burda soruyorum, bu 10.000 puanlik "melee vest" denen sey nedir bilen varmi?

• benimde tam bir bilgim yok ama bıçak, sopa,ok vb. gibi silahlardan daha az hasar almamızı sağlıyor sanırım. Diğer bullet lı olanda diğer mermili silahlardan daha az hasar almamızı sağlıyor sanırım. Yada bunları daha iyi kullanmamızı.
  • ustune giyiyorsun bir nevi zırh gibi bişi ama bitanedaha var o tam govdelik az hasar veriyo buda ole bişi 10000 bosuna vermeyin oyunda işe yaramıyo ztn fazla bosuna yer kaplıyo
  • bi ise yariyor yani, güzel
  • Veteran veya Pro mod da bi işe yaramaz ama normal mod da işe yarar bence...
  • Valla ben bir farkını gormedim adamlar dibinde indirdi mi ne zırh ne birsey yamultuyorlar direk.Amacı ıtem kısmında yer kaplamak demek daha yerinde.
  • melee vest ve bullet vesti üst üste giyebiliyorsunuz ama combine edemiyorsunuz ki çok saçma. sözde korumayı üst seviyeye taşıyor ama fark etmiyor aslında. nasılsa çata çuta saldırıyolar. zaten iç içe geçiyor bunlar nasıl üstünde taşıma bölümüne giriyor onu da anlayamıyorum. üstünde silah taşı, bomba taşı.
    bir de silah alabiliyon kurşun alamıyorsun o da ayrı bir gıcıklık oyunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bunu satabilirim, zaten bütün silahlari ben aldim, Sheva ya bir tane handgun ve bitkileri verdim, 18 item hiç yetmiyor zaten. bos yer lazim bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.