Arkadaşlar ben ps3 e Resident Evil 5 Gold Edition almayı düşünüyorum ancak şöyle bir soru takıldı aklıma şimdi ben videolarda hep coop oynanış gördüm yani bu oyunun singleplayer'ı yok mu tek başına npc ile oynayamıyor muyuz ? Eğer oynanıyorsa yapay zeka felan iyi mi npc lerde çünkü coop daha basit oluyor ancak npc nin yapay zeka kötüyse yandık. Sadece coop oynanıyorsa bu zamanda coop için adam bulunur mu birde normal ve gold editionnun farkları ne şimdiden teşekkürler
normal ile gold edition arasındaki fark, Gold editionda dlclerin olması. normal sürümde hiç bi dlc yok. lost in nighmares ile desperate escape'di galiba adları. oyunu tek kişi olarak oynayabilirsin. yardımcını da ps3 kendi yönetiyor. (AI deniyor buna) Fakat bu AI hayatımda gördüğüm en saçma yapay zekaya sahip. cidden saçma sapan hatalar yapıyor. bazı bölümlerde cidden sinir olabilirsin. fakat co-op'ta birini bulabilirsen çok daha zevkli oluyor oyun.
Gold Edition'da çıkmış bütün DLC'ler diskin içinde geliyor. Tek başına oynayabilirsin ama yapay zeka çok kötü. Özellikle zor seviyelerde sürekli olüp duruyor. Coop oynamadan geçmek çok zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Crystal Castles
normal ile gold edition arasındaki fark, Gold editionda dlclerin olması. normal sürümde hiç bi dlc yok. lost in nighmares ile desperate escape'di galiba adları. oyunu tek kişi olarak oynayabilirsin. yardımcını da ps3 kendi yönetiyor. (AI deniyor buna) Fakat bu AI hayatımda gördüğüm en saçma yapay zekaya sahip. cidden saçma sapan hatalar yapıyor. bazı bölümlerde cidden sinir olabilirsin. fakat co-op'ta birini bulabilirsen çok daha zevkli oluyor oyun.
evet coop gerçekten zevkli oluyor videolarda gördüğüm kadarıyla fiyatıda ucuzladı baya ben alayım en iyisi saol yorumun için
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
Gold Edition'da çıkmış bütün DLC'ler diskin içinde geliyor. Tek başına oynayabilirsin ama yapay zeka çok kötü. Özellikle zor seviyelerde sürekli olüp duruyor. Coop oynamadan geçmek çok zor.