|
Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro için çıkış yaptı
-
-
M4 iPad Pro 13 ile deneyelim bakalım oyun performansı ve görsel kalitesi ne düzeyde.
Oyunu yarım saat kadar HDR grafik öncelikli 2752x2064 çözünürlükte herhangi bir fps düşüşü yaşanmadan oynadım oyun iğrenç mide bulantılı hastalıklı batı zihniyeti temeli taşıyan bir hikayeye sahip bir oyun hayatta bu oyuna para verip almam m4 iPad Pro 13 performansını görmüş oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 4 Temmuz 2024; 11:52:08 >
-
Bu da gta v gibi kol saatine kadar yolu var herhal :)
-
Resident evil bu, ne bekliyordunuz, meyve kesmece mi?!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun oynamak eğlendirmeli.AC Mirage oyun olmuş.Bu garabet oyun oynamayı tiksindiriyor.Aklı selim insan işi değil bu oyun aklından zoru olan için olabilir.
-
Bence kategorisinde en iyi oyunlardan biri. Ben oynarken çok zevk almıştım. Bu kadar kötülenecek neyi var, anlamadım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakın oyunun hikaye kısmı mide bulandırıcı ve çocukların bu oyunu kesinlikle oynaması sakıncalı.Benim eğlence anlayışım bu tarz oyunlarda yeri yoktur.
Sadece M4 performansını denedim okadar.Fiyatıda çok uygun olmasına karşın satın almadım.AC Mirage aldım.
-
Resident Evil 7 yetişkinler için muhteşem bir oyun.
-
Şu yorumu yazacak kadar oyun içerisinde ne gördünüz, ne yaşadınız veya oyunu bitirdiniz mi merak ettim doğrusu.
-
Çocukların korku temalı bir oyun oynamasına kim izin verir ki...
Oyun muhteşem. Bir sürü yerde, saygın kuruluşlarca övülmüş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten yaş sınırlaması olan ve türü seven kişilere yönelik bir oyun. Türü sevmiyor olmanız ödül almış yılların serisi bir markayı berbat etmez. Zevkler renkler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
inşallah devamı gelir daha çok oyun görürüz bunları deneyimlemek güzel bişi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Resident evil bu, ne bekliyordunuz, meyve kesmece mi?!!
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X