Şimdi Ara

Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro için çıkış yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Resident Evil 4 ve Resident Evil Village’den sonra Resident Evil 7 Biohazard, iPhone 15 Pro, ‌iPhone 15 Pro‌ Max ve M serisi Apple Silicon işlemciye sahip tüm iPad ve Mac bilgisayarlar için çıkış yaptı. Oyun, çapraz ilerleme ve evrensel satın alma desteğiyle Apple silicon işlemcili cihazlarda yerel olarak çalışıyor ve tek bir cihazdan satın alma işlemiyle tüm cihazlarınızda (iPhone, iPad ve Mac) oynayabiliyorsunuz. İlerlemeniz cihazlarınız arasında senkronize ediliyor.

Ayrıca Bkz.Assassin's Creed Mirage, iPhone 15 Pro için çıktı

iPhone 15 Pro modeller ile M serisi işlemcili Mac ve iPad'ler'de oynanabiliyor

Capcom, Resident Evil 7 Biohazard’ın mobilde oynanışını kolaylaştırmak için yeni otomatik ateş seçeneği sunan gelişmiş kontroller sunuyor. Daha konsol benzeri bir deneyim isteyenler için de kontrolcü desteği var.

iPhone, iPad ve Mac’ler için yayınlanan Resident Evil 7, ana oyuna ek olarak kahraman DLC eklentisini içeriyor ve ek DLC içeriğiyle Gold Edition yükseltmesi mevcut. Oyunun bir kısmını ücretsiz olarak oynamanıza izin veriliyor; devam etmek için satın almanız gerekiyor. Oyunun fiyatı; 490 TL. DLC paketinin fiyatı da 490 TL.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/07/02/resident-evil-7-iphone-15-pro-ipad-mac/

• M4 iPad Pro 13 ile deneyelim bakalım oyun performansı ve görsel kalitesi ne düzeyde.

Oyunu yarım saat kadar HDR grafik öncelikli 2752x2064 çözünürlükte herhangi bir fps düşüşü yaşanmadan oynadım oyun iğrenç mide bulantılı hastalıklı batı zihniyeti temeli taşıyan bir hikayeye sahip bir oyun hayatta bu oyuna para verip almam m4 iPad Pro 13 performansını görmüş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 4 Temmuz 2024; 11:52:08 >
  • Bu da gta v gibi kol saatine kadar yolu var herhal :)

• joven kullanıcısına yanıt
    Resident evil bu, ne bekliyordunuz, meyve kesmece mi?!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Oyun oynamak eğlendirmeli.AC Mirage oyun olmuş.Bu garabet oyun oynamayı tiksindiriyor.Aklı selim insan işi değil bu oyun aklından zoru olan için olabilir.

Bence kategorisinde en iyi oyunlardan biri. Ben oynarken çok zevk almıştım. Bu kadar kötülenecek neyi var, anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

Bakın oyunun hikaye kısmı mide bulandırıcı ve çocukların bu oyunu kesinlikle oynaması sakıncalı.Benim eğlence anlayışım bu tarz oyunlarda yeri yoktur.

Sadece M4 performansını denedim okadar.Fiyatıda çok uygun olmasına karşın satın almadım.AC Mirage aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resident Evil 7 yetişkinler için muhteşem bir oyun.

Şu yorumu yazacak kadar oyun içerisinde ne gördünüz, ne yaşadınız veya oyunu bitirdiniz mi merak ettim doğrusu.  

• Çocukların korku temalı bir oyun oynamasına kim izin verir ki...

Oyun muhteşem. Bir sürü yerde, saygın kuruluşlarca övülmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten yaş sınırlaması olan ve türü seven kişilere yönelik bir oyun. Türü sevmiyor olmanız ödül almış yılların serisi bir markayı berbat etmez. Zevkler renkler

• inşallah devamı gelir daha çok oyun görürüz bunları deneyimlemek güzel bişi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.