Şimdi Ara

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
7
Favori
24.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hediye et oynayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duymamış olayım

• standart zorlukta bitirmiştim, şimdi hardcore deniyorum fakat lycan'lar ile baş edemiyorum. şu ilk köydeki ahırın etrafını sardıkları yerdeyim, bir süre sonra kocaman çekiçli lycan'ların reisi geliyor ya orası pff.

• İlk oynadığımda Hard zorluk seviyesinde oynamıştım ben de. O dediğiniz sekans kadar zorlandığım an olmadı oyunda diyebilirim. Bayağı uğraştıktan sonra geçebilmiştim. Amaç zaman harcamak, evler arası koşuşturmak. Ev altlarında veya çatıda iyi zaman kazanabiliyorsunuz.  

• Merhaba arkadaşlar.oyunu aldım oynuyorum büyük bir zevkle vs. o kadar ilerlemişken çok şaşırdığım ve kızdığım bir problem ile karşılaştım.bir anda bütün savelerim kayboldu.şok oldum.son kayıt yüklenemiyor vs gibi iletiler almaya başladım oyunun içinde.ana menüye döndüğümde ise oyuna baştan başla vardı sadece.gir çık vs cloud durumu eşitleniyor iletileri geldi,yok abi gitti bütün savelerim.biraz araştırma yaptım ama yine de sonuca varamadım.C:\Users\User\AppData\Roaming burada empress diye bir dosyanın içinde olduğu yazıyor savelerin fakat bende empress diye bir dosya bile yok.biraz zorlayarak C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\90855180\1196590\remote\win64_save bu adresten bulabildim dosyaları savelerimse eğer tabi,fakat zaten orada savelerim yani ne yapacağımı anlamadım.C:\Users\User\AppData\Roaming den empress diye klasör oluşturup içine attım yine sonuç alamadım.başına benzer bir durum gelmiş olan var ise bana yardımcı olursa çok memnun olurum.teşekkürler.

• evettarafından77 E kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarı ile oyunu orijinal edinmişsin. Empress oyunu kıran grup yani korsan oynarsan empress klasöründe save dosyan olur orijinal oyun empress diye bir klasöre kayıt etmez boşuna empress diye dosya oluşturmuşsun. Save dosyaların userdata klasörü içinde doğru. İstersen steam e bir ticket at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 16 Eylül 2022; 21:58:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • youtube
    First shown at the Capcom Online Program at Tokyo Game Show 2022, take a closer look at this trailer highlighting three new features coming to Resident Evil ...
    https://www.youtube.com/watch?v=ObRiRNPjVWk
  • Selam arkadaşlar. Oyunun PC performansı nasıl güncel durumda? Çok uzun süredir PC'de pek oyun oynamıyorum. Konsol'da oyun oynamaya alışkınım. O nedenle stabilite çok önemli benim için. Son dönemde oynayan var mı?

• Oyunun ne dlcsi ne de gold sürümü steamde yok nedenini bilen varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun ek paketi ve yeni modları 28 Ekim tarihinde çıkıyor. Gold Edition olarak isimlendirilen bu yeni sürümde ana oyun+ ek paket ve mercenaries moduna eklenecek karakterleri içeriyor. Ana oyunda karşılaştığımız baş kötülerle bu modda oynayabiliyor olacağız özellikle Lady ve özel güçleri ile oynamak ilginç bir deneyim olacak. Ayrıca oyuna yeni bir kamera modu yani tps ekleniyor ve önceden bu modu denemek isteyenler için demo sürümü yayınlandı. Demo 1 saatlik ve oyunun ilk yayınlanan demosu ile aynı yerde geçiyor. Tüm bu eklentiler ücretsiz değil ve ana oyuna sahip olanlar için 135 TL lik ek paket ile birlikte geliyor. Oyunu hiç oynamamış olanlar ise Gold sürümünü tercih edebilirler.

Demo linki ;

store.steampowered.com
    Resident Evil Village Gold Edition Gameplay Demo on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2062120/

• Oyunun FPS kamera açısına göre sinematikleri dizayn edildiğinden dolayı TPS kamera açısında karakterin ağırlığı kalmamış hissi yaşattı bana. Bir RE2 'deki karakterin ağırlığı yok. Her iki oynanış modunun ekli olması güzel olmuş oyuncuya seçim şansı verilmesi iyidir herzaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Tps modudamı ücretsiz değil ?

• Ek paket ön yüklemeye açıldı mı acaba. PS5 için açıldı diye okudum dün. Oyun kurulu fakat her hangi bir hareket yok.

• Bu yeni gelen DLC ile yanılmıyorsam VR versiyonu da gelecekti, o ücretsiz mi olacak?

• oyunun tps modu açıldı mı arkadaşlar, mevcut tr yama ile oyunu oynayabilecek miyiz?

• Açıldı dlc tps modu da açık şuan

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Değil

• run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Yuh ya sırf tps modu için alamam ben dlc falan dlc ve diğer içerikler ilgimi çekmiyor b3nm

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler, peki mevcut tr yama'yı tps sürümünde kullanabilir miyiz acaba?

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Aynı oyun zaten oynarsın diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.