Şimdi Ara

Resident Evil Village İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village, 7 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Oyunun ilk inceleme puanları oyunun çıkışından iki gün önce yayınlanmaya başlandı.

Metascore 84

Vgames 95
    IGN Italia 95
    Game Informer 93
    Hobby Consolas 93
     Multiplayer.it 92
    GRYOnline.pl 90
    Android Central 90
    Atomix 90
    IGN Portugal 90 
    MGG Spain 90
    SpazioGames 90
    JeuxActu 90
    Easy Allies 90
    TheSixthAxis 90
    GameSpot 90
    GamingBolt 90
    PlayStation Universe 90
    Press Start Australia 90
    PSX-Sense.nl 90
    Push Square 90
    Screen Rant 90
    Shacknews 90
    Shindig 90
    Wccftech 90
    We Got This Covered 90
    WellPlayed 90
    IGN France 90
    Destructoid 90
    Eurogamer Italy 90
    GameByte 90
    GameMAG 90
    Gamer.no 90
    GAMES.CH 90
    Gfinity 90
    God is a Geek 90
    Hardcore Gamer 90
    Carole Quintaine 90
    The Games Machine 88
    Power Unlimited 88
    GamePro Germany 87
    TierraGamer 86
    Gamer.nl 85
    Everyeye.it 85
    IGN Spain 85
    Launcher (The Washington Post) 85
    XGN 85
    Vandal 82
    Game Revolution 80
    AusGamers 80
    IGN Japan 80
    GAMINGbible 80
    PlayStation LifeStyle 80
    Gameblog.fr 80
    Jeuxvideo.com 80
    EGM 80
    VG247 80
    IGN 80
    TheGamer 80
    Guardian 80
    TrueGaming 80
    VGC 80
    Comicbook.com 80
    Digitally Downloaded 80
    GamesBeat 80
    Metro GameCentral 70
    GamesRadar+ 70
    4Players.de 68
    Stevivor 65
    Digital Trends 60
    VideoGamer 50

• Eh işte kıvamında. Yönetmenin en son 7'inci oyun çok korkunç diye 8'de korku unsurunu biraz düşürdük lafı pek hoş gelmediği kulaklara.
  • Güzel! Benim açımdan 2021'in açılış oyunu.Geçen sonbahardan beri devam eden oyun kıtlığını belli ki dindirecek.Steam demosunun optimizasyonu ve grafikleri başarılıydı.
  • Düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamespot 90 vermis. IGN 80. Tam tahminim gibi 80 90 arasi bir sey alir diyordum. Demosunu begenmistim. Demek ki oyunun geri kalanida demosu gibi. Guzel ama steam fiyati yuksek. Indirim beklemek en iyisi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben hala Resident Evil 4 Remake'yi bekliyorum. İkinci oyunun remakesinden aldığım zevki hiç birinden alamadım.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Insomniac_Games

Düşük.

listede 33 tane 90 ve üzeri puan var. 17 Tane 80 ve üzeri puan var. 4 tane de 70 ve aşağı puan var. Pardon da bunun neresi düşük ?!!! Bu arada inceleyenlerin kişisel görüşleri bunlar. Mesela 50 puanı veren adam survival horror olayını sevmemiş. Kınamıyorum. Sevmeyebilir. Ama esas olan sizin görüşlerinizdir. Bu puanlar sadece oyunu almak yada almamak için ön fikir verir insana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 85 üstü diyordum ama bu da kurtarır. 80 üstü bir ortalamaya da pek burun kıvırmam ya. 50 ve 65 puan veren var çünkü, abartılı bir puan düşüklüğüdür muhtemelen ama bakalım göreceğiz oynayınca. Ortalamayı çöp eder böyle notlar. Resident Evil Village İnceleme Puanları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 5 Mayıs 2021; 19:33:37 >
  • Puanlar iyi özellikle Gamespot'un 90 vermesi içime su serpti.

• oyun güzel olacak gibime geliyor yani bence çok iyi olacak optimizasyonu zaten iyi bence bu puanlar dahada artar
  • Ben okeyim
  • IGN zamanında RE 7 'ye 7 vermişti arkadaşlar. Ama re 7 nin ne kadar güzel bir oyun olduğunu hepimiz biliyoruz. O yüzden çokta tınlamayın.
  • Puanlamalar beni tatmin eddi iyikide almışım gecede yükleme yaptık sayılı saatler kaldı bu oyun kitliginda muazzam iyi ayrıca haptik tetik efekti eklemeleri beni ziyadesiyle memnun eddi
  • RE7 yi daha yeni bitirdim.Puan ortalamasini bile bilmiyordum 86 ymis. Benim icin 86 ustu kült ve muhtesem bir oyundu.Bu da o ayardaysa ayni derecede kült bir oyundur benim icin ki demolarini da cok begenmistim.Sadece Lady Dimitrescu icin bile alirim.Dimitrescu Hanimefendi kanimi emüplesin çok isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemeler içerisinde çok az korku olduğundan dem vuranlar olmuş. Dahası henüz son kararı vermemiş popüler bazı dergilerde belli bir hayal kırıklığından bahsediyor. 7'yi ilk defa oynadığınız gibi hisler verecek bir oyun olmadığını söyleyende var. Tatmin etmeyen, hikaye içerisinde de boşluklardan bahsedende.
  • Demo başarılıdıydı. Puanlar da gayet normal.
  • puanlar gayet tatmin edici Resident Evil Village İnceleme Puanları 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43208DF45

Bu mesaj silindi.

Ha bir Resident Evil oynamak için gidip 8.000 lira konsol parası verelim yani...Sizinki de güzel kafaymış...

• Yuh ya arkadaş varya cılgı çıkmış artık 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.