Şimdi Ara

ResidentEwil- beramus.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ResidentEwil- beramus.

bu char şu anda hackli, ve üstünde sadece totamic spear +9 ile impact +9 var!

• hmm guzel peki buraya konu açmandaki sebep nedir?
  • +9 toto +9 impactmı
  • oooo abi nasılsın ya ben __XXX_CEZA_XXX__ çoluk çocuk nasıl görünmüyosun ortalıklarda abi özledim seni yaw
  • slm ben roguetarantula abi nasıl gidiyor :) kardeşlerim itemlerin hepsi gerçek kib abicim...
  • billythekid;
    buraya konu açmamdaki sebep buranın karakter tanıtım, ss, video bölümü olmasıdır istersen benimle muhattap olmadan önce bölüm kuralları ile muhattap ol ki bizde;
    "etme cahil ile sohbet, küstürürsün-kiremitle silme kıçını kestirirsin" deyimimizi senin ile paylaşmayalım.
    saygılar...

Lotheery_ ;
    beramus'ta oyun oynayanların çoğu +9 totamic ve +9 impact ı görmüştür, gören görmeyene anlatmıştır burada yazmaya gerek bile yok idi aslında ama hacklendikten sonra elimde kalan itemleri yazmak gereği duydum ve yazdım saygılar:)

__XXX_CEZA_XXX__ ;
    hamdolsun idare ediyorum :)
    hanımdam ayrıldım emircan ne alemde hiçbir fikrim yok pek görüşemiyoruz.
    enis (tarantula) in dediği gibi en kısa zamanda tekrar dönmeyi umut ediyorum sevgilerimle :)

enis;
    sen git paramunlarda kilitle kendini kas soner abin burda hacklensin:) olacak iş mi :)
    oluyor işte yazmıştım sana msn de başıma neler geldiğini ama elimde birtek totamic +9 ile impact +9 kaldı diğer itemlerimin hepsi çalındı çok yakında gelecek ve inşallah tekrar paramunlara döneceğim sevgilerimi sunarım:)

soner ak (ResidentEwil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident_Ewil -- 15 Kasım 2006; 19:35:31 >

• Soner Abi Bende Ban Yedim ex Bug Yaptım 3 gün kaldı. haberin warmı lwl düşücekmi bi bilgin warsa yazarsan sewinirim. bide msn e nirde biraz sohbet edelim neyse kib oyunda grşrmek üzere ( tabi ban açılınca :) )...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edena Sultans clanı banlandı...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • enis ex bug dan ban yediysen bilhare msn e girdiğimde konuşuruz bu olayı seninle ben yardımcı olmaya çalışırım :)
  • RaptOrun Olduğu resme bakın .Ribirtable İtem yazıyo.Çok çalışman lazım PS yapman için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Mu®aT.. -- 15 Kasım 2006; 23:22:03 >
  • aga valla neden actın :D olmazsa yeni bi alt forum acılsın orada mıllet charını sergılesın bence forum kirlilikten kurtulur
  • TheCriminal
    anlayamadım???
    high class itemler +7 olduktan sonra altlarında ribirthable item yazar yani istersen rebirth yapabileceğin item anlamına gelir:)
    hayatında +8 item görmediysen +9 ları gösterelim madem böyle çok konuşuyorsun!
    birisi bu evladı durdursun 5 yaşında oğlum var o bile biliyordu raptoru yahu
  • ayrıca o dediğin şeyin adı da ps değil psp dirplay station yapmak diye bir eylem olamaz yapılırsa photoshop yapılır onun da kısaltması tedavülde psp olarak geçer (play station portable gibi birşey ama aslında photoshop boşver sen evlat bunlar ps zaten evet)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident_Ewil

billythekid;
    buraya konu açmamdaki sebep buranın karakter tanıtım, ss, video bölümü olmasıdır istersen benimle muhattap olmadan önce bölüm kuralları ile muhattap ol ki bizde;
    "etme cahil ile sohbet, küstürürsün-kiremitle silme kıçını kestirirsin" deyimimizi senin ile paylaşmayalım.
    saygılar...

Lotheery_ ;
    beramus'ta oyun oynayanların çoğu +9 totamic ve +9 impact ı görmüştür, gören görmeyene anlatmıştır burada yazmaya gerek bile yok idi aslında ama hacklendikten sonra elimde kalan itemleri yazmak gereği duydum ve yazdım saygılar:)

__XXX_CEZA_XXX__ ;
    enis (tarantula) in dediği gibi en kısa zamanda tekrar dönmeyi umut ediyorum sevgilerimle :)

enis;
    sen git paramunlarda kilitle kendini kas soner abin burda hacklensin:) olacak iş mi :)
    oluyor işte yazmıştım sana msn de başıma neler geldiğini ama elimde birtek totamic +9 ile impact +9 kaldı diğer itemlerimin hepsi çalındı çok yakında gelecek ve inşallah tekrar paramunlara döneceğim sevgilerimi sunarım:)

soner ak (ResidentEwil)

ei de bu naisl tanitim levelini goremiyoz ki

• quote:

Orjinalden alıntı: cefurkan

quote:

Orjinalden alıntı: Resident_Ewil

billythekid;
    saygılar...

Lotheery_ ;

__XXX_CEZA_XXX__ ;

enis;

soner ak (ResidentEwil)

ei de bu naisl tanitim levelini goremiyoz ki

Herkesin yazdıklarına haklı olarak bi kulp takmışsın hocam helal.
    Al buda sana kapak olsun

• levelim 76 idi artık hackli char.
  • hocam hackli ise tanitmanin amaci nedir madem hack yedin artik bir onemi yok :D
  • tabi ki sende haklısın ama bu char bu hafta geri geliyor da ben erkenden açayım dedim.
  • Valla hocam ne yaptığını sende bilmiyorsunya her ne yapıyorsan hayırlı birşeydir inşallah tüm ko ailesine hayırlı olsun
    Bu arada ilk resimdeki lvl bölümünü iyi karalıyamamışsın ve göründüğü kadarı ile 7 nin yanında 6 yok O olsa olsa 5 dir
  • soner abi
    1)hack yemene çok üzüldüm inşallah toplarsın bir an önce kendini
    2)karınla ayrılıp emircanı görmemene üzüldüm
    3)ve artık senin 80 lwl olmanı kral olmanı istiyoruzz abi
    İNŞALLA HERŞEY YOLUNA GİRER ABİ K.İ.B ALLAHA EMANET OL ABİ GÖRÜŞMEK ÜZERE SAYGILARIMLA ßß
  • hacklenmeye dawet cıkarmışsın yerinde olsam topici sildirirm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.