Şimdi Ara

RESİM DESTEKLİ ...YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede demiştim ama resim olmadığı için kimse yorum yapmadı yardımcı olamadı. durum şu benim acer 5920g makinem var ve win 7 yüklü rem lerde ısınmada fanda hiç birşey yok everestten gördüğüm kadarıyla.Sorun şu ki bi oyun açayım pc hemen alttaki resimdeki uyarıyı verip resert atıyo ve bi daha başladığında tam açılamaıyor power tuşuna baıp bırakyıorum tekrar deniyorum nafile anca 5. 6. kere power tuşuna basıp açtığımda açılıyo

Aşagıdaki resimde makine hemen kapandığı için bi fotoğraf makinesiyle çekip upload yaptım LÜTFEN ACİLLL YARDIMMMMMM

RESİM DESTEKLİ ...YARDIM

• reemcim, sanırım sorun anakart veya büyük bi ihtimalle ekran kartı, bence bi an önce bi tamirciye göster, tanıdığım var, gideriz bi ara, ok?
  • Driver larıda kontrol ettim problem yok gibi... tam makine bilgisi acer 5920g-302g16mi
  • Walla hacı daha yeni tamirciden geldi problem nedir anlamadım. problem halen daha devam ediyo. sinirlendim dedim acaba bu vakitte xp ye geri mi dönsem
  • Allah Allah , o zaman win7 dir problem, bence vistaya dön, CDlerin vardır, XP ile uğraşma, ne dersin?
  • Dostum evet oorjinal cd ler var mevcut ama vista da açıkcası biliyosun makineyi iyice hantallaştırıyo. onun için dedim xp de hiç sıkıntı yoktu acaba yine yeni yeniden xp mi diye
  • xp, windows 7 farketmiyor bendede bir kaç tane oyun yapıyor aynı şeyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Walla az öncede açtım pc yi ana ekran açıldı imleç sürekli dönüyo ama bi nane olmuyo aynen duruyo.....
  • Az önce tekrardan açtım. bekledim bekledim kendine gelsin diye hiç bi şey yoken ekran yine öyle dondu kaldı.nedir bu yaaaaaaa
  • aga tak xp cdsini, önemli bilgileri kopyala kopyalamadıysan, sonra bak keyfine bi denemiş olursun
  • Haci isin kotu tarafi xp cd si yok su an. Sadece vista ve win 7 cd si var. Az once yine ayni hatadan dondu bende sinirlendim kapatip biraktim
  • Üzerinde Gelen Hangi işletim sistemi ise ona geri dön
    Driverlar alakalı bir soruna benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emutlu12
    Üzerinde Gelen Hangi işletim sistemi ise ona geri dön
    Driverlar alakalı bir soruna benziyor

Hocam vistaydi normalde eve gidince hemen deniyeyim ama vistada cok pis yawwweee
  • Vista iyi değil ama yapıcak bişey yok ,
    En azından donanımsal sorunlar yaşamazsın ,
  • Vista kurdum iyi güzel sorunsuz çalışıyoda ben sabah bi şey farkettim. benim win 7 ultimate de bu bahsettiğim donma ve kapanmaların nedeni acaba bios ayarlarındaki hdd ayarı için iki seçenek vardı biri ide diğeri ahci . sanırım ben win7 yi ide olarak kurmustum. problemin kaynağı o olabilir gibi.
    DOSTLAR SİZDEN İSTEĞİM KENDİ PC NİZDE BİOS AYARINDA HDD Yİ İDE OLARAK DEĞİŞTİRİP Bİ AÇIN VE EN ZORLAYICI EN KALİTELİ OYUN HANGİSİYSE Bİ DENEYİN BAKALIM Bİ DONMA KAPANMA OLUYOMU???? PROBLEM OLURSA YİNE DEĞİŞTİRİRSİNİZ
  • aga kimsenin buna kalkışacağını sanmam :) ancak iyi bi teknik servisci olucak, gördüğü anda anlar olayı, forumu bi araştır, bak kim prof. bu konularda... mesajları araştır, bulursun.
  • Ya bisey olacagi yokki sadece bi ayar degistirip deneyeceksiniz benim aklima sabah geldi ki zaten vistaya geri dondum
  • Aynı hatayı topladıgım bir önceki masaüstümde almıştım.Benim sorunum slot 1 deki ramden kaynaklanıyordu.Slot 1 deki rami çıkardım hiç hata vermemeye başladı makina.sonra tekrar slot 1 deki sorunlu rami tekrar takınca aynı hatayı tekrar aldım.sonra garantiye yolladım değiştirdiler yenisini yolladılar.

Sorunun ramden oldugunu nasıl farkettim derseniz şansa pc açıldıktan sonra bazen belli bir süre sonra hata veriyordu o sıra pc özelliklerine bakmıştım.4gb olan ram 2gb gözüküyordu.Sonra yukardaki işlemleri yaptım sorununun kaynağını tam olarak anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonjustice

Aynı hatayı topladıgım bir önceki masaüstümde almıştım.Benim sorunum slot 1 deki ramden kaynaklanıyordu.Slot 1 deki rami çıkardım hiç hata vermemeye başladı makina.sonra tekrar slot 1 deki sorunlu rami tekrar takınca aynı hatayı tekrar aldım.sonra garantiye yolladım değiştirdiler yenisini yolladılar.

Sorunun ramden oldugunu nasıl farkettim derseniz şansa pc açıldıktan sonra bazen belli bir süre sonra hata veriyordu o sıra pc özelliklerine bakmıştım.4gb olan ram 2gb gözüküyordu.Sonra yukardaki işlemleri yaptım sorununun kaynağını tam olarak anladım.

Hocam benim rem 2 gb zaten görünüyo systemde onda bi problem yok ama asıl problem nerde bi bulsam..sabah vistaya geçmiştim hızlı bi kararla birazdan xp ye geçicem ne bu ya zaten pc nin 2 gb remi var 1 gb kafadan system boştayken vista kullanıyo. böyle sistemin ta........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.