Şimdi Ara

resim dosyası farklı kaydet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klasörlerde resimleri farklı kaydederken o harfle başlayanları altta gösteriyordu aynı isimle olduğunu görüp değiştiriyodum şimdi yazıp enter yapınca aynı adla dosya var diyor nerden düzeltebilirim ?

• ??? yok mu ayarlamayı bilen ?
  • Ben de kopyala yapıstır dedim ama geri oluyor bir de resim klasorunde çekilen resimlerde oluyor bu bende de farklı klasorler bir sürü var bir program vardı isimleri otomatik değiştiriyordu bulursam atarım size de adını...

• tamam teşekkür ederim ama onun bi yerden ayarı vardı formattan önce böle değildi şimdi bulamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Ben de kopyala yapıstır dedim ama geri oluyor bir de resim klasorunde çekilen resimlerde oluyor bu bende de farklı klasorler bir sürü var bir program vardı isimleri otomatik değiştiriyordu bulursam atarım size de adını...

• resimlerin olduğu klasöre gel sağ tıkla - simgeleri yerleştire tıkla - ada göre sıralayıp - grup olarak göster.
    dosyaları alt alta görüp istediğin değişikliği yapabilirsin.
    iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkai -- 18 Eylül 2006; 10:52:59 >

• yanlış anlaşıldı sanırın resmi açıp farklı kaydet deyip yeni ad verdiğimizde altta ilk girilen harfle başlayan daha önce verilmiş isimler çıkıyor ben de farklı bişi yazıp kaydediyordum şimdi altta çıkmadığından yazıp enterlıyınca bu dosya zaten var diyor iş uzuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IE acip - araclar - internet secenekleri - icerik - otomatik tamamla - formlar secenegini isaretleyip tekrar deneyebilirsin. *ikinci sirada*
    NOT: Bu islemi yaptiktan sonra kaydedecegin dosyalar icin gecerli olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

IE acip - araclar - internet secenekleri - icerik - otomatik tamamla - formlar secenegini isaretleyip tekrar deneyebilirsin. *ikinci sirada*
    NOT: Bu islemi yaptiktan sonra kaydedecegin dosyalar icin gecerli olabilir.

tamam ama o zaman google da ya da formlarda girilen herşeyde görüntülenecek değil mi ? Sadece klasörlere uygulamanın yolu yok mu ? Sanki ben formattan önce öyleydi google da falan çıkmazdı bişi ama resimlerde çıkıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.