Şimdi Ara

Resimdeki Albüm sizdede varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce iphonumda icloud yerinde fotoğraf paylaşımını açtım sonra kapattım böle bi albüm oluştu acaba nası kapatabilirim?yardım ederseniz seviirim.bir sorum daha olcaktı ben şimdi bu albümün gitmesi için restore etsem satın aldığım uygulamaları bi dahamı satın almam gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Durden -- 15 Ekim 2011; 17:06:56 >

• Settings>photos - photostream off
  • Zaten orası kapalı.
  • albümler arasında bende de var "fotoğraf yayını" ama drony nin dediğini uygulayınca kayboluyor o albüm..
  • e tamamda yine baktım ama kapalı olmasına rağmen var.
  • bende de kaldı gitmiyo bi türlü. kapalı durumda ayarlarda halbuki
  • evet ya yokmu bi çaresi?
  • bu zaten icloud uygulaması yanı fotolarını tv de fılan ızlemek ıcın ıcloud yarlarına bıdaha bak su an bende kapalı ve gorunmuyor bu album
  • ayarlardan iclouddada kapalı photosdada ama gitmedi bi türlü.
  • aynen kaldı öyle, restore
  • Bahsi geçen sorunu yaşamıyorum, icloud da kapalı zaten. Ancak benzer bir sorunum var, yeni bir başlık açmak istemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarda oluşturduğum bir klasörün içine istediğim resimleri attıktan sonra telefonla eşliyorum. Ama konudaki ilk mesajdaki resimde de görüldüğü gibi, hem o klasörün ismiyle, hem de "fotoğraf arşivi" ismiyle 2 dizinde de aynı resimleri gösteriyor. Bunu nasıl ortadan kaldırabilirim?
  • Bu ortadan kalkmıyor. Fotoğraf arşivi, film rulosu dışında sizin oluşturduğunuz albümlerde bulunan fotoğrafların tamamını kapsadığı için silinemiyor.
  • restore from backup yaptım yinede gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shat

Bu ortadan kalkmıyor. Fotoğraf arşivi, film rulosu dışında sizin oluşturduğunuz albümlerde bulunan fotoğrafların tamamını kapsadığı için silinemiyor.

Anladım teşekkür ederim.

Bir başka sorum daha var. Bligisayarımdan oluşturduğum "wallpapers" klasörünü telefonumla eşledim. Daha sonra telefonumdan internete girdim ve hoşuma giden birkaç duvar kağıdını telefonuma indirdim, tabi ki film rulosuna yerleşti bu resimler. Sonrasında bu resimleri seçip "wallpapers" klasörüne kopyalamak istiyorum ama resimleri seçip "şuna ekle:" dediğimde sadece "yeni klasöre kopyala" seçeneği geliyor önüme. Bilgisayardan oluşturduğum klasöre bilgisayar dışıda ekleme-çıkarma yapamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: JoKeR184

ayarlardan iclouddada kapalı photosdada ama gitmedi bi türlü.

benayarlardan icloud a gırıyorum orada fotograf yayını kısmı var ondakı ısaretı kaldırınca kayboluyor ,ısaretleyınce gorunuyor fotograflar kısmında
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

quote:

Orijinalden alıntı: JoKeR184

ayarlardan iclouddada kapalı photosdada ama gitmedi bi türlü.

benayarlardan icloud a gırıyorum orada fotograf yayını kısmı var ondakı ısaretı kaldırınca kayboluyor ,ısaretleyınce gorunuyor fotograflar kısmında

orasıda kapalı işte.
  • bu da tuhaf sorunlardan güncellemeyle geçeer:))
  • hala aynı sıkıntıyı yaşayan varsa diye up'lıyorum konuyu. telefondan photo stream özelliğini açıp, bir fotoğraf çektim ve fotoğraf yayını albüme düştü bu foto. daha sonra icloud.com dan resetleyip, telefondan photo stream özelliğini kapalı konuma getirdim, fotoları sil dedim, ve albüm telefondan tamamen silindi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.