Şimdi Ara

ReSiMDeKi iTeMiN DeGeRi NeDiR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel item ama yok shard dual +8 tok iron necklage bilmem ne uydurmayalım beyler dual +8 md ustünü +7 shel set onun fiyatı benim gözümde ki beramustayım daha fazlasını asla vermem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

40 gb kadar diye biliyorum ama..Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen..

25 gb civarı değilmiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 4 Ocak 2007; 12:06:55 >
  • 30 gb flan işte o aslında değersiz normalde ama Dagger olduğu için acayip para ediyo
  • DD25 Her ass da olması gereken Bir item
    Ama ironNeck. Başa baş gitcegini Sanmıyorum
    Dd25 25-30Gb lık bir item
    İron neck 80-90gb den aşagıya veren yok
    Hatta YTl üzerinden SAtıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 4 Ocak 2007; 13:01:23 >
  • yüz yüze sat face to face olayı
  • Peki Bu İtemin Aynısı Ama Warrior Olanı Ne kadar Eder. (Ares)
  • ennnn değerli itemlerden biri 100gb ye yada ytl ile alcak adam bulursun tahminimce
  • edana da ark. dün paper mage için +1 dd başlık sattı 13gb ye beramusta ne kadar farkeder bilmiorum ama burdan hesaplarsak 100gb nin de üzerine gider...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buri35

Cypherde Dual +8 Shard Ediyor .. Orda ne eder Bilemem

bih bea kardes ne bu edit iteemi?
  • 200 gb başka söze gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poi

fpdd25 eder bi 40gb beramusta

yuh ya o kadar etmez.. dd25 sonucta 40gb imkansız
  • bana 46 görevinden hep kafalık chıtın dd çıkıyodu 25m ye satıyodum sizce kazık mı yamişim
  • full plate dd bana sorarsanız oyundaki en değerli itemlerin başında gelmekte.bence 120gb den de çok eder.plate de değil full plate bu.
    bu nadir itein tüm büyüklerde olduğunu düşünürsek nekadar değerli olduğunu daha iyi anlarsınız.
  • tüm arkadaşlara fikir,görüş ve yardımları için teşekkürler
  • 40 gb eder bence ama serverlara göre değişiğo tabi :) logostaysa 200gb eder :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 4 Ocak 2007; 13:42:12 >
  • Öle Böle Deil Ama 60gb ye gecer cunku kafalik dd
  • Kardeş çok değerli bir item olup sadece troll captaindan çıkıyor (eslanttaki) fiyatına gelirsek 30-50 gb arası bir şey
  • o item en azından +200 gb eder. rogue'ler için çok değerli bi item.ucuz itemlere werme satıcaksan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

40 gb kadar diye biliyorum ama..Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen..

40 gb nin 2,5 katı belki 3 katı.

ne yaptın be seb kardeş okdar deil en fazla 35gb felan sen demişsin 3 aktı ne yaptın sen 100gb olcak allah allah ya bilip bilmeden oyun oynuonuz
  • kardesim eğer 30 gb ye satmaya karar verirsen pm at alayım hemen senden
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.