quote:Orijinalden alıntı: coxackie Soldan sağa; Özer galba,Mehmet Topuz,Volkan,İlhan ve o büyük usta futbolun bize sanat olduğunu hatılatan Selçuk Şahin
quote:Orijinalden alıntı: huseyin2 quote:Orijinalden alıntı: muskeder bilene + rep Daniel Gonzalez Guiza mesaj sayınız 24 saat içinde 5000 e yükseltilecektir tebrikler
quote:Orijinalden alıntı: Half Man Half Amazing quote:Orijinalden alıntı: Nonda-adnoN ? Mandanda geç cvp verdim ama tebrikler pesde adamım
quote:Orijinalden alıntı: kafkas11 quote:Orijinalden alıntı: kafkas11 Bilen vardır ya Ganali Pele? Abedi Pele :D
quote:Orijinalden alıntı: cembaba1992 quote:Orijinalden alıntı: kafkas11 quote:Orijinalden alıntı: kafkas11 Bilen vardır ya Ganali Pele? Abedi Pele :D Hiç mi fm oynamadınız? :D Adu.
quote:Orijinalden alıntı: Kunter Kolu fırlatıp attım, kanepeye düştü camlı vitrinin yanından geçip :D PES'te klasik Arjantin'deki Maradona bu. Gerçeğiyle alakası yok ama PES'te böyle birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
quote:Orijinalden alıntı: Kunter quote:Orijinalden alıntı: cembaba1992 quote:Orijinalden alıntı: kafkas11 quote:Orijinalden alıntı: kafkas11 Bilen vardır ya Ganali Pele? Abedi Pele :D Hiç mi fm oynamadınız? :D Adu. YESSSS
quote:Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt Hamit Altıntop ? quote:Orijinalden alıntı: SiyahLimm Fenerbahçede görmek cok istiyordum bilen varmı MAMUDO NİYANG