Bildirim
resimleri 32x32 yapma
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
koycağn resmi upload et ben sana 32x32 yaparım -
paintten yap ne uğraşcan program filan -
quote:
Orjinalden alıntı: player123
paintten yap ne uğraşcan program filan
bazı görüntüler paintte kayboluo sen en iiisi programwww.inndir.com a gir! orda rahat bulursun -
-
google ye ırfanview yaz çıkar... -
normal ACD See yapıyor "Resize" ebat değiştirme.
yoksa daha komplike birşey arıyorsun da ben mi anlamadım -
32x32 yaparmsınız
-
buyir
-
buda kırmızı gözlü hali
-
sagol :D -
quote:
Orjinalden alıntı: Sonic___
32x32 yaparmsınız
32x32 plss:))) -
Burası sence böyle bişeyin istek bölümümüdür.
ilk önce internet kullanmayı biraz öğrenin.
altı üstü arama yapacaksın.
http://www.google.com/search?client=opera&rls=tr&q=resim+boyutland%C4%B1rma&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
böyle bişey yazabilirsin mesela sonra bulabileceğin örnekleri veya programları kullanarak istediğine kendin ulaşabilirsin cve böylece kendine bişeyler tkatmış olursun . Hayatın da ufak tefek eklemeler güzel olur.
-
googleye avatar sizer yaz hem kullanışlı hem de iyi bi prog. -
pardon bu uygulama bazı resimler icin her resim boyutu icin olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 25 Haziran 2007; 13:42:36 > -
quote:
Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo
http://www.google.com/search?client=opera&rls=tr&q=resim+boyutland%C4%B1rma&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
böyle bişey yazabilirsin mesela sonra bulabileceğin örnekleri veya programları kullanarak istediğine kendin ulaşabilirsin cve böylece kendine bişeyler tkatmış olursun . Hayatın da ufak tefek eklemeler güzel olur.
BURASI PAYLAŞIM FORUMU DEGİLMİ Bİ ŞEYİ YAPAMADIK PELERİN İÇİN O KEDİYİ KOYCAM ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM 32X32 YAPMALARI İÇİN BUNUN NERESİ YANLIŞ HER YORUMA İLLA Bİ ZIPÇIKTILIK YAPACAKSINIZ...
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sonic___
quote:
Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo
BURASI PAYLAŞIM FORUMU DEGİLMİ Bİ ŞEYİ YAPAMADIK PELERİN İÇİN O KEDİYİ KOYCAM ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM 32X32 YAPMALARI İÇİN BUNUN NERESİ YANLIŞ HER YORUMA İLLA Bİ ZIPÇIKTILIK YAPACAKSINIZ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X