Şimdi Ara

Resimleri Tek bir klasörden nasıl okutabilirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslıgı biraz daha acıyım... telefonda gözükmesini istemedigim resimler ve farklı klasörlerde bunlar gözükmesini istemiyorum ama bir klasöre resimlerimi toplamak istiyorum ve o klasördeki resimlerin Telefon Resim lerinin gözüktüğü menude gözükmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim...

ve2.bir istek daha flash atmadan N8 kaydırma tus kilidini nasıl yatay ekrana getirebilirim ,telefonu yatırınca o yatmıyor....

ilginiz icin tsk ederim.

• tlefonu pc ye bağla istersen kendine yeni bir klasör aç ve tüm resimleri ayni yere at.bunları yaparken klasörü atmayın her klasörü ayrı ayrı açı içindeki verileri istediğin yere atabirsin.n8 telefonum olmadığı için yrdımcı olamıyorum n96 olsaydı her konuda yardımcı olurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

tlefonu pc ye bağla istersen kendine yeni bir klasör aç ve tüm resimleri ayni yere at.bunları yaparken klasörü atmayın her klasörü ayrı ayrı açı içindeki verileri istediğin yere atabirsin.n8 telefonum olmadığı için yrdımcı olamıyorum n96 olsaydı her konuda yardımcı olurdum

demek istedigim bu değildi fakat yinede tesekkür ederim :)....

örnegin telefonda bir Klasör belirliyorsun diyelimki Hafıza kartı olsun. klasörümüzün adıda All Images olsun mesela...

E:\All Images klasörüne attıgın resimler gözüküyor. ama diyelim baska bir klasör war onunda adı A olsun E:\A ya attıgın resimleri telefon göstermiyor bunun gibi :) , Tema Effectlerinin hepsini telefonda tutuyorum o effectlerinde bazı salak resimleri war:D onlarda resim yöneticisinde gözüküyor ayar oluyorum...

bana ait 1xx resim warken suan 905 resim oldu :D gözüken ben sadece bana ait olanların gözükmesini istiyorum :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:53:18 >
  • flash tan sonra z: de düzenleme yapsak olmaz mı ve ya c2z ile
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:54:21 >
  • modla halletmekde sorun yok yapabilirim ama bana flashsız bir çözüm lazım yinede tesekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.