bi yere daha koyarsam 3 die belirticem,bizde yalan yoq quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor ilk ve tek burda yayınlıyorum(2) tabii tabii bende koymirem :P
1.si taylor deil 2.si silicektin dimi o yuzden alıntı yapma diosun3.sü başka msn kullanıosun galiba quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead taylor alıntı yapma uleyn
quote:Orjinalden alıntı: tylor 1.si taylor deil 2.si silicektin dimi o yuzden alıntı yapma diosun3.sü başka msn kullanıosun galiba quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead taylor alıntı yapma uleyn Hee o msn full dolu baska msn'de var...İstedin de vermedik mi taylor? He ya silecektim de simdi değil :$
eiartık bu fotolar ölümsüzleşti,ben bi kaç yerde daha yayınlarım mrk etmedeli.gif quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor 1.si taylor deil 2.si silicektin dimi o yuzden alıntı yapma diosun3.sü başka msn kullanıosun galiba quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead taylor alıntı yapma uleyn Hee o msn full dolu baska msn'de var...İstedin de vermedik mi taylor? He ya silecektim de simdi değil :$
quote:Orjinalden alıntı: tylor eiartık bu fotolar ölümsüzleşti,ben bi kaç yerde daha yayınlarım mrk etmedeli.gif quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor 1.si taylor deil 2.si silicektin dimi o yuzden alıntı yapma diosun3.sü başka msn kullanıosun galiba quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead taylor alıntı yapma uleyn Hee o msn full dolu baska msn'de var...İstedin de vermedik mi taylor? He ya silecektim de simdi değil :$ Ben Kadir...!Deli Kadir!!! uLeeeeyn
o da güzelde,birde hz böcek var bilirmisin quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor eiartık bu fotolar ölümsüzleşti,ben bi kaç yerde daha yayınlarım mrk etmedeli.gif quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor 1.si taylor deil 2.si silicektin dimi o yuzden alıntı yapma diosun3.sü başka msn kullanıosun galiba quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead taylor alıntı yapma uleyn Hee o msn full dolu baska msn'de var...İstedin de vermedik mi taylor? He ya silecektim de simdi değil :$ Ben Kadir...!Deli Kadir!!! uLeeeeyn
quote:Orjinalden alıntı: tylor o da güzelde,birde hz böcek var bilirmisin quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor eiartık bu fotolar ölümsüzleşti,ben bi kaç yerde daha yayınlarım mrk etmedeli.gif quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor 1.si taylor deil 2.si silicektin dimi o yuzden alıntı yapma diosun3.sü başka msn kullanıosun galiba quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead taylor alıntı yapma uleyn Hee o msn full dolu baska msn'de var...İstedin de vermedik mi taylor? He ya silecektim de simdi değil :$ Ben Kadir...!Deli Kadir!!! uLeeeeyn Mazotçiyi bilir misin?
quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor o da güzelde,birde hz böcek var bilirmisin quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor eiartık bu fotolar ölümsüzleşti,ben bi kaç yerde daha yayınlarım mrk etmedeli.gif quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead quote:Orjinalden alıntı: tylor 1.si taylor deil 2.si silicektin dimi o yuzden alıntı yapma diosun3.sü başka msn kullanıosun galiba quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead taylor alıntı yapma uleyn Hee o msn full dolu baska msn'de var...İstedin de vermedik mi taylor? He ya silecektim de simdi değil :$ Ben Kadir...!Deli Kadir!!! uLeeeeyn Mazotçiyi bilir misin?