çok ilginç ya, daha dün hayat düzgün sorunsuz giderken savaş birden patlak veriyor. Nedensiz yere hemde.. 21. yüzyıldayız ama hala savaşlar, zorbalıklar var. Ölen sivillere yazık
Bu savaş birden patlak vermedi
Doğru dedin.Bu savas kac senelik birikim.
@DT
Şu verdiğin ikinci videoda hani Gürcüleri dövüyorlar ya Ruslar...
Onun İngilizce çevirilisini buldum. Üstelik olay sonrası da mevcut. Gürcü lideri takdir ettim!
Takıldığın yer olursa sor, yardımcı olmaya çalışalım
yazat direk link var mı
quote:
Orjinalden alıntı: teknobix1907
şavaşlar eski zamanLARDAKi gibi değilki adamlar kendi ülkelerinden füzeyi gönderiyo savaş yaptığı ülkeye olmaz ki böle
SİLAH ÇIKTI MERTLİK BOZULDU
İlk çağlardaki savaşlardan beri silahlar kullanılır
Maalesef sivil kayıplardan resimler.
ALLAH KAHRETSİN RUSLAR SİVİLLERİ ÖLDÜRMEYE BAŞLADI
çok kötü ya
quote:
Orjinalden alıntı: Atesmu
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerone
quote:
inşallah hayvanlara bi şi olmaz insanları savaşı yüzünden onlar zarar görüyor
ben ciddiyim kaç kuş ölecek allah bilir sebepsiz yere yazık yaaaa zavall köpekler fareler
hayvanlar için üzgünüm ama şu an ekolojik denge düşünülecek değil farklı dengeler riskde.
kaçıncı yüzyıla geldik rusya halaa soykırıma,orantısız güç kullanmaya sivilleri vurmaya devam ediyokırım balkanlar çeçenistan durmak yok
Bilmem kaçıncı yüzyılda, bilmem hangi çağdayız diyerek savaşların ilginç olduğundan bahsetmek çok gülünç. Savaşmak insanların içerisinde var çağlarla, yüzyıllarla alakası yok. Örnek istiyorsanız kendinize bakın. Hırslarınıza, kavgalarınıza, gün içerisinde kaç kişiyi boğazlamak istediğinizi düşünün. Biz insanız ve insanlık tarihi yok olana kadar birbirimizle savaşacağız.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerone
quote:
inşallah hayvanlara bi şi olmaz insanları savaşı yüzünden onlar zarar görüyor
ben ciddiyim kaç kuş ölecek allah bilir sebepsiz yere yazık yaaaa zavall köpekler fareler
Politikler yüzünden askerler ölüyor , sivilleri öldürüyorlar.Hayvanlar kimin aklına gelir ki ?
Kaybeden her zaman İNSANLIK!
quote:
Orjinalden alıntı: ADANALI
çok ilginç ya, daha dün hayat düzgün sorunsuz giderken savaş birden patlak veriyor. Nedensiz yere hemde.. 21. yüzyıldayız ama hala savaşlar, zorbalıklar var. Ölen sivillere yazık
nedensiz yere olur mu hiç ! sen yasak olan sınırlara silahlı asker , tank yığarsan olacağı bu. ayrıca gürcistan'ın rusya'ya kafa tutması ne haddine. Bir haberde okudum Amerika Irak'taki 2 bin askerini gürcistan'a kaydıracakmış. ( haber doğru mu yalan mı bilemem )
quote:
Orjinalden alıntı: WaReZ
quote:
Orjinalden alıntı: ADANALI
nedensiz yere olur mu hiç ! sen yasak olan sınırlara silahlı asker , tank yığarsan olacağı bu. ayrıca gürcistan'ın rusya'ya kafa tutması ne haddine. Bir haberde okudum Amerika Irak'taki 2 bin askerini gürcistan'a kaydıracakmış. ( haber doğru mu yalan mı bilemem )
Kısmen doğru...
ABD, Gürcistan için değil iki bin iki askerini bile savaşa sokmaz.
Ancak Irak'da görev yapan 2000 Gürcü asker ülkesine dönüyor.
Çok üzüldüm görüntülere. İnşallah hemen varış sağlanır. Gerçi gürcüler haklı bu olayda ama dünyada da güçlü olan her zaman haklıdır. Tabi yine rusya haklı olacak.