Şimdi Ara

RESİMLİ & DETAYLI NOKIA N95 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles™ SSS, DESTEK, PAYLAŞIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
3
Favori
171.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımın için teşekkür ederim Reis-i Eagles arkadaş ayrıca burda açıkladığın bir çok şey içinde teşekkürler. N95 için proğram ve tema eklemeni bekliyorum tekrar teşekkürler
  • reis almışın n95 ini gule gule kullan

bu arada incelen gercekten cok guzel olmuş eline ve verdişgin emege saglık aynı n73 teki gibi
  • reis seni yurekten tebrik ediyorum incelemen degil turkyede dunyada sayili oluyor sanirim ayrica sorularimiza ayrintili cevap vermen cok guzel
  • telefona son versiyon pc suite yükledikden sonra hangi proğramı yüklemeye kalksam bana dosya bozuk uyarısı veriyor en son podcasting proğramını yüklemeye çalıştım ama gene aynı uyarıyı verdi neden olabilceği hakkkında yardımlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler
  • Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma.
  • Reis dostum peki web sayfalarındaki flashları oynatma durumu nedir?Hepsini oynatabiliyormu yoksa bazılarını oynatamadığı oluyormu?Youtube dan bahsetmiyorum sadece web sayfalarındaki flash ları soruyorum.

Bi başka sorumda şu yönde olacak.Mesela diyelimki herhangi bi program wi-fi ile internete bağlı örneğin msn.Sen bi yandan msn de chat yaparken bi yandanda mp3 veya başka bişey indirebiliyomusun.Yani kablosuz interneti bi kaç programla sorunsuz paylaşabiliyomusun?Bide son olarak örneğin bi video indiriyosun ve yarısında kesip bi yere gitmen gerekti.O anda downloadı yarıda kesip daha sonraki bağlantında tekrar devam edebiliyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 18 Temmuz 2007; 18:55:40 >
  • '' Nemesis Service Suite '' arkadaslar bu ne tam olarak :)
  • bende bırsey eklıyeyım kımılerı ıcın onemlı olmaya bılır ama benım ıcın onemlı bır ozellık eskı versıyonlarda t9 ıle mesaj yazarken turkce karakter kullandıgımız ıcın 5 mesajdan sonra uyarı verıyordu ve yazmıyordu halbukı 10 mesaj arka arkaya yazabılmenız gerekırken bu son versıyonda halledılmıs sımdı t9 ıle mesaj yazarken 10 mesaj a kadar sorunsuz yazabılıyorsunuz bu arada baska bırsey bence luzumsuz ama vardır bır bıldıklerı telefonun kapagını kapattıktan sonra ısıkları kapandıktan sonra 4-5 sanıye sonra sagdakı galerı tusu bır kere yanıp sonuyor oncekı versıyonda ya yoktu yada benım dıkkatımı cekmedı
  • N95i kullanan arkadaşlar.Telefonun gps i açıkken herhangi bi yerde fotoğraf çekipde o fotoğrafı telefondan flickr.com daki hesabınıza gönderirmisiniz.N95in en güzel özelliklerinden biride bu fotoğrafı gps açıkken çek flickr a tel den upload et bilgisayarından o fotoğrafa baktığında google earth üzerinde fotoğrafın nerede çekildiğini gösteriyor.Acaba bunu deneyebilirmisiniz.Çok hoş olur.

Örnek bu fotoğraf gibi:http://www.flickr.com/photos/55501300@N00/462718569/

Fotoğrafın altına bakarsanız yuan.cc yazar tıkladığınızda dünya haritası üzerinde fotoğrafın nerede çekildiğini gösteriyor.İyice bi inceledimde hassasiyet süper.Tam noktasına kadar gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 19 Temmuz 2007; 3:57:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

Reis-i Eagles

radyoda RDS desteği yok demişsin ama bütün internet siteleri RDS desteği war diyor ve sen bu özellik başka bi yazılımla nokiada war ve ücretli demişsin..... artı bide radyo %100 sesi açıkken, mp3 çaların %60 sesi açık oranına denk geliyor demişsin (yani ikisinin son sesleri eşit değil bu neden kaynaklanıyor??? diğer kullanan arkadaşlarda lütfen yorum yazsın herkesin cihazı böylemi karşılaştıralım)

bu iki durumada biraz daha netlik kazandıralım dostum :) yani RDS desteğini nasıl satın alacaz ücretliyse ?? biraz konuyu aç bizler için :) (RDS warmı yokmu bunuda belirt lütfen)

şimdiden teşekkürler herkese

walla ben hiç RDS diye bişey görmedim menülerde benim dediim de RDS deil visual RAdio sadece Power Grubu var üye olan benim bildiğim. RDS yok ama Visual RAdio var. Ama hiç bi işe yaramio. ve defiğim gibi operatörünüz neyse gidip servis ayarı almanız gerekiyo.netten görebiliosunuz şarkının adını falan hatta indirede biliosunuz parayla.ama bunlar gprs le olduğundan ve visual radyo üyeliği ücretli olduğundan genele bakarsak ücretli

direk RDS yok...

radyo olayı bende öle son seste durum belirttiğim gibi neden dir bilmiorum. diğer arkadaşlarla karşılaştırmak lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: lostlucky

telefona son versiyon pc suite yükledikden sonra hangi proğramı yüklemeye kalksam bana dosya bozuk uyarısı veriyor en son podcasting proğramını yüklemeye çalıştım ama gene aynı uyarıyı verdi neden olabilceği hakkkında yardımlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler

ben bir daha temizinden versiyon at derim. nokianın kendi programında bile öyle yapıyorsa vardır bir durum.pek bi fikrim yok

quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Reis dostum peki web sayfalarındaki flashları oynatma durumu nedir?Hepsini oynatabiliyormu yoksa bazılarını oynatamadığı oluyormu?Youtube dan bahsetmiyorum sadece web sayfalarındaki flash ları soruyorum.

Bi başka sorumda şu yönde olacak.Mesela diyelimki herhangi bi program wi-fi ile internete bağlı örneğin msn.Sen bi yandan msn de chat yaparken bi yandanda mp3 veya başka bişey indirebiliyomusun.Yani kablosuz interneti bi kaç programla sorunsuz paylaşabiliyomusun?Bide son olarak örneğin bi video indiriyosun ve yarısında kesip bi yere gitmen gerekti.O anda downloadı yarıda kesip daha sonraki bağlantında tekrar devam edebiliyormusun?

ben DH'takileri oynattım sorun çıkmadı. çoğu sitedeki flashları da oynattı. ama sekmeli flashları oynatamio galiba.hani haber sitelerinde oluyo ya
    kablosuz interneti paylaşabiliosunagilede iken podcastten indiriyodum yanlış hatırlamiosam
    bu arada downloadı istediin zaman kesip devam ettirebiliosun. yani en azından podcast'te oleydi.başka birşey indirirkende öle oldu.yani flashget, DAP gibi davrana bilio

quote:

Orjinalden alıntı: ..Dawson..

'' Nemesis Service Suite '' arkadaslar bu ne tam olarak :)

çok sakat bi program kurcalamamanı tavsiye ederim telefonun nerdeyse tüm veri bilgileri mevcut yani nası desem bilg.deki güvenli modda bilg.in ayarlarını deiştirmeye yario gibi bişey.
    verileri değiştirebiliosun. yanlış birşeyde açılmaz hale getirebilirsin.

• @Saol Reis açıklayıcı cevabın için

Arkadaşlar bu rds mevzusu benim bildiğim kadarıyla yazılımla olabilecek bişey değil.Rds donanımsal olsa gerek.Çünkü radyo frekansından yayınlanan bişeyi çözüpte telefonun ekranına radyo ismi vey başka şekilde yansıtıyo.Büyük bi ihtimal donanımsaldır.

N95de bulunan visual radio nun tanıtıcı sitesi:http://www.visualradio.com/

---Saygılarımla---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 19 Temmuz 2007; 12:00:44 >

• Telefonuma bir program indirdim Wi-fi uzerinden radyo dinlemek isteyenler icin cok ideal Programin adi SPODTRONIC. Virginia RAdio nun bir hizmeti ancak icinde Virginianin 4 , SKY FM in 2, 1 ispanyol ,1 peru ve 1 de fransiz radyolari bulunuyor, ve bu kanallarda radyoyu dinlerken tam anlamiyla Visual keyfi yasatiyor. Program sadece bununlada yetinmiyor Podcasting uygulaamasinida iceriyor size surekli guncellenen podcastler sunuyor ve bunlara uye olmanizi sagliyor . Size Programi sunmayi cok isterdim ancak indirdigim link uctugu gibi upload etmek icin baktigimda bilgisayardanda silmis oldugumu farkettim. Bulan arkadaslar upload ederse eminim herkesin hosuna gidicektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shallow

Telefonuma bir program indirdim Wi-fi uzerinden radyo dinlemek isteyenler icin cok ideal Programin adi SPODTRONIC. Virginia RAdio nun bir hizmeti ancak icinde Virginianin 4 , SKY FM in 2, 1 ispanyol ,1 peru ve 1 de fransiz radyolari bulunuyor, ve bu kanallarda radyoyu dinlerken tam anlamiyla Visual keyfi yasatiyor. Program sadece bununlada yetinmiyor Podcasting uygulaamasinida iceriyor size surekli guncellenen podcastler sunuyor ve bunlara uye olmanizi sagliyor . Size Programi sunmayi cok isterdim ancak indirdigim link uctugu gibi upload etmek icin baktigimda bilgisayardanda silmis oldugumu farkettim. Bulan arkadaslar upload ederse eminim herkesin hosuna gidicektir.

bu ilgili link.bilgiler mevcut;
    http://www.spodtronic.com/en/specialpage.html?pid=3

bunlar screenshot

buda direk download linki;
    http://www.spodtronic.com/dl/spodtronic/virginradio/spodtronic_2.1_folder.zip

güzel bir programmış gerçekten paylaşım için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 19 Temmuz 2007; 12:14:18 >

• Gerçekten çok güzel ayrıntılı bir inceleme olmuş. Şuan hayallerimi süsleyen bir telefon ama fiyatı çok fazla geldiği için iyice bir düşmeden alamayacağım. Zaten baya da bir borcum var ama aklımda olan tek telefon bu, umarım makul bir fiyata inerde bizde n95 kullanıcıları arasına gireriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: modakartalı

şimdi bunları yaptım fakat contetnt can not be played on the device yazıyor acaba neden cihazda oynatılmıyor bende son sürüm yüklü 12 olan java sirimide s60 lar için olan yardımlarınız için teşekkürler.

ney oynatılamio pod cast mi?

evet post castleri oynatmıyor ve oradaki haberler çok eski tarihli idi teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi bunları yaptım fakat contetnt can not be played on the device yazıyor acaba neden cihazda oynatılmıyor bende son sürüm yüklü 12 olan java sirimide s60 lar için olan yardımlarınız için teşekkürler.

evet post castleri oynatmıyor ve oradaki haberler çok eski tarihli idi teşekkürler.

evet ta 2005in tgrt'nin ama CNN güncel olması lazım.
    videoları oynatamaması hayret. ben izliorum hatta screenshot bilem yaptım.realplayerda bir sorun olabilir.yada smart movie ile açmayı dene
    smart movie den browse a gel podcast diye klasör olcak hafıza kartına kurduysan ordadır.ordan açmayı dene

daha detaylı yardım ederim eğer tam annamadıysan

• Bi bunu yapmamışlardı.Sonunda N95 e 8gb lık kartda takmışlar.

• şu anda elimde n95 var

DI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 20 Temmuz 2007; 9:41:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet ta 2005in tgrt'nin ama CNN güncel olması lazım.
    videoları oynatamaması hayret. ben izliorum hatta screenshot bilem yaptım.realplayerda bir sorun olabilir.yada smart movie ile açmayı dene
    smart movie den browse a gel podcast diye klasör olcak hafıza kartına kurduysan ordadır.ordan açmayı dene

daha detaylı yardım ederim eğer tam annamadıysan

teşekkürler real playerdan bir tane seyrettim ama bende smart movie yok belki birde onu kurduktan sonra denerim tekrar teşekkürler.

• Dostum ibb demek istanbul büyük şehir belediyesi demek onun sitesinden nasıl kameralarla trafik yoğunluğunu öğrenebiliyosun bunun aynısı n95 dede geçerli kameralarla yine n95 den trafik durumunu öğrenebiliyosun.Şu an topiğin 3.sayfasındayız 2.sayfanın ortalarına doğruda bu bahsettiğim konuya değinilmiş.Fotoğraflar filan mevcut.Ordan bilgi edinebilirsin.

----Saygılarımla----
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.