quote:Orjinalden alıntı: Ytf çok serefli kardes ayıp olmuyomu aynı avatarı kullanıyozda onu bi degistirsem diyorum Kardes birincisi o avatar tapulu degil IKINCISI ben onu sitenin kendi avatar dosyasindan sectim HIGH VOLTAGE FOR LIFE!!! Bilmem anlatabildimmi
quote:Orjinalden alıntı: LoginPC shiny dratiniye shiny gengar veririm 100 lvl Kardes shiny gastly var kusura bakma BU ARADA EFSANE TEKLIF ETMEYIN
quote:Orjinalden alıntı: Serefli quote:Orjinalden alıntı: LoginPC shiny dratiniye shiny gengar veririm 100 lvl Kardes shiny gastly var kusura bakma BU ARADA EFSANE TEKLIF ETMEYIN o zaman dark whismur veririm
quote:Orjinalden alıntı: LoginPC quote:Orjinalden alıntı: Serefli quote:Orjinalden alıntı: LoginPC shiny dratiniye shiny gengar veririm 100 lvl Kardes shiny gastly var kusura bakma BU ARADA EFSANE TEKLIF ETMEYIN o zaman dark whismur veririm ben Shiny yada dark sneasel ariyorum karsiliginda istediginiz pokeyi veririm yada dark aerodactyl
quote:Orjinalden alıntı: Serefli quote:Orjinalden alıntı: LoginPC quote:Orjinalden alıntı: Serefli quote:Orjinalden alıntı: LoginPC shiny dratiniye shiny gengar veririm 100 lvl Kardes shiny gastly var kusura bakma BU ARADA EFSANE TEKLIF ETMEYIN o zaman dark whismur veririm ben Shiny yada dark sneasel ariyorum karsiliginda istediginiz pokeyi veririm yada dark aerodactyl bende var dark sneasel sana veriyim sende bana shiny dratiniyi ver
quote:Orjinalden alıntı: LoginPC quote:Orjinalden alıntı: Serefli quote:Orjinalden alıntı: LoginPC quote:Orjinalden alıntı: Serefli quote:Orjinalden alıntı: LoginPC shiny dratiniye shiny gengar veririm 100 lvl Kardes shiny gastly var kusura bakma BU ARADA EFSANE TEKLIF ETMEYIN o zaman dark whismur veririm ben Shiny yada dark sneasel ariyorum karsiliginda istediginiz pokeyi veririm yada dark aerodactyl bende var dark sneasel sana veriyim sende bana shiny dratiniyi ver tamam kardes dark sneasel i trade e koy bende teklif yapiyim bu arada nick ne?