Şimdi Ara

RESİMLİ SİNEMA HİKAYESİ(YENİ RESİMLER EKLENDİ)HARMAN KARDON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı ugurlu olsun.İyi günlerde kullanın.Kablolarıda kafanıza takmayın bence.Onu ilerde problem olursa düşünürsünüz
  • GELSİN ARTIK ŞU MOBİLYALARRRR BEN SENDEN DAHA HEYECANLI BİR ŞEKİLDE BEKLİYORUM ÜSTAD
    BİR TEK ŞU HARMAN KARDON UN KUMANDASINI BEĞENMEDİM BU SETE BİR LOGİTECH HARMONY YAKIŞIR BENCE HERŞEYİ YAPMIŞSIN ONUDA EKSİK TUTMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRSEKO -- 30 Ağustos 2008; 16:18:22 >
  • SEN BİZDEN ÖNDE GİDİYOSUN ÜSTAD
  • Evrensel kumanda yorumuna katılamayacağım, tepki süresi yazılım ayarlarından ayarlanabiliyor, kaldı ki evde 4-5 kumanda yerine tek kumanda olması her zaman tercihimdir
  • herşeyden önce hayırlı olsun. gülegüle güzel günlerde kullan. herbirisi birbiribirinden şık. ilk heves ilk heyecan herşey mükemmel olsun isteniyor. kablolar görülmesin kablo kargaşası yaşanmasın. bütün bunları düşünürken sistemin performansını olumlu yönde etkileyecek detayları es geçiyoruz. mesela frontlar neden birbirine okadar yakın? oturma mesafenle frontların arası mümkün olduğunca aynı aralıkta olamalı ve herbir hop içinde gerekli açılar verilmeli. kabloları duvara gömmek kabloları tviss edememek demektır. twiss etmek bu işe meraklı bütün kullanıcılar tarafından yapılan sistemin performansını artırdıgı kabul görmüş bir şeydir. duvar delındığinde tv arkasındakı butun çıkışlar uygun kablolarla bağlantı yapılıp dığer uçları boşta bırakılmalıydı ve duvar kapatılmalıydı. bundan sonrası için yapılacaklar tecrübelerime dayanarak birinci işlem odanın şeması çıkartılamalı ve hoplar için kablo yerleştirmesi yapılmalı ve bu kabloların her ıkı ucundan en az 30cm fazlalık bırakılmalı cunku her altı ayda bır kabloların ucları bir miktar kesılecek. ikinci önemli konu sub kablosu en az 7m olmalı cunku sub yerını begenmeyen oda ıcerısınde yerını bulana kadarda haftalarca kucagınızda gezdırecegınız size dunyayı dar edecek bır sıstem elemanıdır ama yerını bulduğundada asla onsuz yapamayacagınız kesındır. ayrıca bızım sıstemlerımızde sub cok onemlıdır cunku hoplarımız nekadar guclu olursa olsun çaplarından dolayı basa ihtiyaç duyduğumuzda bunu subla karşılıyoruz. benim hayalim imkanım oldugunda saglam ıkı hop alıp suba ıhtıyac duymadan sıstem kurmak. tv için plazma iyi bir secim.
    bu arada rear hopalrın kablolarını elektrıkcılerın kullandıgı yer döşemesıne uygun kablo kanallarıyla supurgelığe çift taraflı bantla yapıştırarak kuracagın sıstemın ıcıne gızleyebılırsın. kapının ustunden kapı supurgelıgıne saklamak gıbı bırsey yaparak kabloyu ayak altından kaldırmayı dusunme cunku kabloyu kapı etrafından dolastırmak dıger rear hopa gıden kablodan en az tahmınımce 6 metre daha fazla olacaktır ve bu sıstemde dengesızlık yapacaktır. en guzelı kapı altından kabloyu japon yapıştırıcısıyla sıfır sabıtlemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuneSUN -- 30 Ağustos 2008; 23:15:35 >

• Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeş süper bi sistem olacağa benziyor darısı bize artık
  • Tamam herşeyi anladım da.
    1-Neden Büyük harfler.
    2-Neden fotoğrafları 800*600 veya daha küçük eklemiyorsun?
    Topiğin açılması zaman alıyor
  • @ JuneSUN

Seni bu yorumun için öncelikle tebrik ediyorum. Çoğu kişinin aklına gelmeyecek hatırlatmalar yaptın. Ki göründüğü gibi kimsenin de bu hatırlatmalar aklına gelme miş. ( E tabi sistem bileşenlerini görünce [ Lütfen yanlış bişey çıkartmayın. ] )

JuneSUN'ın dediklerini göz önün de bulundurmanı tavsiye ediyorum. Ki sen bunları zaten ev de dinlemişsin. Bu düzenlemeleri yapmışsın. Ki zaten bu ayarlamaları yapmış olduğun kanısındayım. Çünki dinlemeden etmeden direk duvarı deldiğini sanmıyorum.

Yine de unuttuysan bir göz önğn de bulundur.
  • ben fotoğraf falan göremiyorum ya
  • arkadaş foruma küstü galiba TF de yazıyor.
  • neden fotoğraf gözükmüyor?kaldırdınız mı?
  • Her ne kadarda hortlatcak olsamda konuyu çok beğendim fotoları hayırlı uğurlu olsun
  • Gerçi Mr.STubBoRN'ın da dediği gibi konu biraz geçmiş ama

quote:

Orjinalden alıntı: mokur

bu arada receiver'en tv'ye scart ile bağlantı yaptım iyorsun ama tavsiyem receivr'ın yuv çıkışlarını anfiye gir anfidende hdmi ile televizyona vrirsn görüntü çok daha iyi olacaktır.

forumdaki arkadaşların yanlış bilgilenmemesi için bir şeyi düzelteyin istedim. mokur'un dediği gibi bir bağlantı yapamazsınız. Eğer uydu'dan AVR'ye yuv bağlantı yaptıysanız AVR'den de TV'ye yuv bağlantı yapmanız lazım. Yani iki bağlantının da aynı olması lazım.
    eee yuv yapacaksak ne anladık biz bu işten, sonuçta AVR'de HDMI out var diye bir soru gelebilir aklımıza. Ne işe yarıyor o halde uydudan AVR'ye yuv, AVR'den de TV'ye yuv; uydudan izlediğiniz TV'nin sesini hoparlörlerden almaya yarıyor. Gerçi bence hoparlörlerden TV sesi alabilmek için buna gerek yok, uydu-AVR arasında optik bağlantıyla hoparlörlerden TV'nin sesini alabiliriz.

mokur'un dediği gibi HDMI ile aktarım yapabilmek için uydu alıcının HD uydu alıcı olması yani HDMI bağlantısının olması lazım.

• munans dostum bazı avrlerde yuv giriş yapıp hdmi çıkış sağlanabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

munans dostum bazı avrlerde yuv giriş yapıp hdmi çıkış sağlanabiliyor.

Ben bilmiyordum. Arkadaşları yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim.
    Düzeltmeniz için teşekkürler snoopdogg.
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

quote:

Ben bilmiyordum. Arkadaşları yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim.
    Düzeltmeniz için teşekkürler snoopdogg.

rica ederim
  • quote:

Merhaba;
    YUV to HDMI hangi avr lerde var?Lütfen bir kaç örnek verebilirmisiniz?
  • mesala onkyo tx-sr606
  • denonda da uydu>yuv>AVR>HDMI>tv var

ama ben uydu>yuv>tv yapıyorum.. görüntü kalitesi çok daha iyi, ayrıca mantıklıda, niye aracı kullanalım ki...

yalnız benim sıkıntım bu bağlantıda tv den HDMI la AVR ye bağlantı istemesi.. Bu bağlantıyı yapmayınca görüntü aktarılmıyor... sizce de ilginç değil mi????
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.