Şimdi Ara

Resistance 2 tamamlandı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merak etmeyin, oyun dort dortluk olacaktır. resistance klasigi.
  • İlk oyunun multisi yeterde artar bile...

2. oyun ilk oyuna göre daha iyi olacaktır.
  • Konsollarda FPS seven birisi değilimdir, klavye+mouse+monitörün 5 cm uzağında oynama üçlüsüne alışkanlıktan olsa gerek, ama RFOM hem hikayesi ile hem kaliteli yönetimiyle beni bağlamıştı. Bu oyunda da daha kötüsünü yapacaklarını zannetmiyorum, üstüne bir de inanılmaz kalabalık online olunca, her halükarda FPS arşivine girer.
  • resistence 1i ps3 kafade oynadım ve çok sevdim adamla anlaştım saati 5 iken bana 3 yaptı(daha önceden çok alışverişim olmuştur)3 saat soluksuz oynadım ikinci oyunu da çok merak ediyorum dorusu
  • Bugün bana da public beta için gereken kod geldi. 2211 mb'ın inmesini beklemek zor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 24 Ekim 2008; 13:10:49 >
  • motorstorm 2 ye de öyle diyolar resistance da bune arkadaşım böyle bu oyunların hepsi muhteşem olacakkim ne derse desin

http://forum.donanimhaber.com/m_26209417/mpage_1/key_//tm.htm#26209417

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 24 Ekim 2008; 13:52:51 >
  • Oleyyyy resistance 2 beta ya seçilmişimmm
  • Çok ii bir oyun zaten ilk oyunu bitirmiştim bakalım bu nasıl olcak?? (Kesin ii olcak ama.. )
  • motorstorm 2 yi demosunu oynadım..kelimenin tam anlamıyla bom boş bir oyun..bana çok boş geldi ve hiç sürükleyici değil..2 dakkada sıkılırsın hatta zevk alırmısın bilmiyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: swat882

motorstorm 2 ye de öyle diyolar resistance da bune arkadaşım böyle bu oyunların hepsi muhteşem olacakkim ne derse desin

http://forum.donanimhaber.com/m_26209417/mpage_1/key_//tm.htm#26209417

• güzel oyun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.