Şimdi Ara

Resistance 3 Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
16.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun tek eksisi pc ye çıkmamış oluşu kimine göre artı tabi bu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu oyunun tek eksisi pc ye çıkmamış oluşu kimine göre artı tabi bu :(

Bu oyun zaten PS3'te oynanır çünkü tam ona göre optimize edilmiş.Konsoda FPS oynanmaz diyenlerin yüzüne Osmanlı tokadı gibi bir oyun bu.PC'ye de çıksa güzel olurdu tabi daha ucuz olurdu sonuçta.Grafikleri de daha iyi olurdu ama ben yine de bu oyunu PS3'e alırdım çünkü değer.
  • İnceleme Çok güzel olmuş oyunun Grafikleri Bazı bölümlerde harika gözüküyor gibi. Erdinç yine sonunu çok iyi bağlamış. Geri Tepmesi bile var. Harika
  • ya yeter ya bunu mu istiyosunuz craw craw :D :)
  • Video inceleme harika olmuş, bide sonu yine tam oturmuş. ;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 15 Eylül 2011; 15:04:12 >
  • çok güzel olmuş bu oyunun havası muhteşemmiş gerçekten
  • erdinç bey incelemelerinizde gerçekten emek var laf olsun diye bir inceleme yapmıyosunuz.tebrik ederim sizi
  • Harika bir inceleme ve uzun olmasıda cabası.Sonu ayrı bir güzeldi.
    İnceleme için tekrardan teşekkürler.
  • arkadaşlar benim bi sorum olucak şimdi ben sharp shooterı yurtdışından almayı düşünüyorum (gıri olan) move um var ama burdan aldım herhangi sorun çıkarmı yoksa sharp shooterıda budan mı alayım
  • böyle oyuna böyle inceleme yapılır.. :D harikasın erdinç iyikul :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_joker_one

arkadaşlar benim bi sorum olucak şimdi ben sharp shooterı yurtdışından almayı düşünüyorum (gıri olan) move um var ama burdan aldım herhangi sorun çıkarmı yoksa sharp shooterıda budan mı alayım

Herhangi bir sorun çıkmaz.
  • ya oyun beklediğimden çok daha fazlası var.. .çok harıka çok çok harıka olmuş..ps3 e sahip herkezın oynamasını tavsiye ederim..
  • Fiyatı 20 TL ye düşerse alırız başka türlü yüzüne bakmam bu oyunun.
  • İnceleme çok iyi olmuş, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 16 Eylül 2011; 23:29:13 >
  • Pinky_Demon
    16.09.2011 23:04:59

sen bunu yazınca nekadar şanslı oldugumu hatırladım... bu oyunu deux exle takasladım 15 tl ye... jelatinli orjinal :D
  • Videonun Sonu Mütişti Abi :D korsanda olsa bu oyunu oynama Şansı buldum Zevkliydi :D Multiplayer kısmını merak etmiştim Sağenizde öğrendim teşşekürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Fiyatı 20 TL ye düşerse alırız başka türlü yüzüne bakmam bu oyunun.

yuh ! başka birşey demiyorum.
  • ExShadoW42
    17.09.2011 15:19:53
    :D Katılıyorum Böle Bir oyun 20TL Düşerse bende Balkondan Aşşa Düşerim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysis8

ExShadoW42
    17.09.2011 15:19:53
    :D Katılıyorum Böle Bir oyun 20TL Düşerse bende Balkondan Aşşa Düşerim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: By_O

Arkadaşım yeter ya bunu istiyorsunuz ? bunu mu ? gene yapmışsınız yapacağınızı sonda

şu videonun sonunu söyleyen varklıkları anlayamıyorum ya. nerene battı da tutamadın içinde. illa yazman mı gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.