Şimdi Ara

ResistancE LogoS GiZaa Clan !! :) char tanıtım =>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LogoS
    Clan: GiZaa
    LvL: 75

İtemleri Saymıyayım..

http://img521.imageshack.us/my.php?image=clantmexh0.jpg

http://img521.imageshack.us/my.php?image=felankoraa8.jpg

http://img208.imageshack.us/my.php?image=resst5sv2.jpg

http://img77.imageshack.us/my.php?image=aaaaaaaaiz1.jpg

Fazla Tanıtmış Olmadk Charı ama Olsun

Daha Sonra Ayrıntılı Olarak açarım Bir KoNU İYİ OYUNLAR..

• güzel char logos pek buralara takılmaz yavas yavaş görmek ii oldu
  • yuh itemleri söylemiyon hp söylemyonn charecter kısmını açık ss yok ne biçim tanıtım
  • itemLeri neden söylemiyorsn.

ya çok iyi seviye farkını düşünüyorsun yada çok kötü utanıyorsun

hangisi ?

dipnot : lequito'nun kaç M np si war

kareLi dragonu warda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 30 Kasım 2007; 19:11:38 >
  • hp mp yi kapattığına göre biraz kötü galiba itemler :S
    utanma yav yabancı yok
    ama yinede iyidir itelerin senin hadi hadi
  • resistance nin hakkatten paramunda resisi veya canı coktu tank gibiydi beah

ben cotyledon ¨
  • ulan berkay az deilsin ha ben başar lan tedden (htrladın mı len)
  • charıda pek bi tanımış oldum ne hp var ortada ne defans ne itemler sen neyini tanıtıosun anlamadım
  • bunlar logos un csw bug cuları ii tanıyın charı we clanı
  • urfale sen nerden bilirsin.Csw de bug yaptıklarını allah aşkına giza ile kaç kere csw ye katıldın...Zaten katılamazsın.Çünkü sen ''Anka''sın zümrüdüanka guardofanka vs vs.... Ben gizanın ilk kurulduğu günden beri clanda olan biriydim..charımı sattım yazın başında...Giza o serverda en ii clandır..Şunuda demeden edemiycem.Anka lar charları satıyordu belkide sen priest in 2. sahibi olabilirsin...ama zümrüd çok ii clan kurmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

urfale sen nerden bilirsin.Csw de bug yaptıklarını allah aşkına giza ile kaç kere csw ye katıldın...Zaten katılamazsın.Çünkü sen ''Anka''sın zümrüdüanka guardofanka vs vs.... Ben gizanın ilk kurulduğu günden beri clanda olan biriydim..charımı sattım yazın başında...Giza o serverda en ii clandır..Şunuda demeden edemiycem.Anka lar charları satıyordu belkide sen priest in 2. sahibi olabilirsin...ama zümrüd çok ii clan kurmuştu

emın ol nerdeyse butun kale sawasarına katılmısımdır...en son giza dan bug yapan (benım gorebıldıgım) casablanka yada bole bısı ayrıca 6 kısıyle kaleyı sence nasıl korudular 4 clana karsı (4 clan ally olmustu gecen cswde 9 clan ally oldu we ımkansız bısı kı kaleyı alamadı) zümrüdüanka(yawuz abı) zaten serwerı bırakmasaydı suan giza die bı clan yoktu

• quote:

Orjinalden alıntı: benbasar111

ulan berkay az deilsin ha ben başar lan tedden (htrladın mı len)

Sen ne yapıon lan burda msn at pm den özledittin
  • loquitonun np sini bilmiyorum ama çok iyi adamdır vallaha

bir başladımı cz takılmaya onu geçen olamaz

hp falan o kadar kötü falan deil merak etmeyin ama daha sonra daha ii resimlerle güzel bir tanıtım yaparız.. :)

catabult bug diyenlere ise tek cevapım war

siz kalenin köşelerinden içeri girdiniz biz ozaman bile bir kere bile catapult bug yapmadık

Saygılar..
  • berkut attım pm ne bak
  • GünceL...
  • berkut imzandaki konu kpatılmış deiştir imzanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creatos

berkut imzandaki konu kpatılmış deiştir imzanı

uğraşamam..

GünceL...
  • quote:

urfale sen nerden bilirsin.Csw de bug yaptıklarını allah aşkına giza ile kaç kere csw ye katıldın...Zaten katılamazsın.Çünkü sen ''Anka''sın zümrüdüanka guardofanka vs vs.... Ben gizanın ilk kurulduğu günden beri clanda olan biriydim..charımı sattım yazın başında...Giza o serverda en ii clandır..Şunuda demeden edemiycem.Anka lar charları satıyordu belkide sen priest in 2. sahibi olabilirsin...ama zümrüd çok ii clan kurmuştu

ya arkadaşım 1de gizayı mı savuncan? bırak artık çok saçma bişi olur...

ironpunch un başkanını kral yapan kim? giza
    gizaya csw e yardım eden kim? ironpunch

yeterince açık galiba.
  • 5 ay önce oyunu bıraktıımda 72+ dıydın ve dragon logito daydı hala ondamı helal olsun ne diyelim şöle açık bi ss atarsan character felan dilan
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

quote:

ya arkadaşım 1de gizayı mı savuncan? bırak artık çok saçma bişi olur...

ironpunch un başkanını kral yapan kim? giza
    gizaya csw e yardım eden kim? ironpunch

yeterince açık galiba.

+1231321

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.