Şimdi Ara

Resistance : Retribution [DEMO] Buyrun İndirin ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kontroller kolay oyuna hızlı alıstım

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 22 Ocak 2009; 0:05:27 >
  • hemen indirip deniyorum nasılmış bakalım merak ediyordum ne zamandır
  • ben indirdim yükledim ama oyunu açtığımda siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor...psp m fat we 5.02gen-a kurulu...
  • us.playstation.com dan indirip ofw ye kurabilirsiniz ben hep öyle yapıyordum cfw den önce
  • SAOL DOSTUM ŞİMDİ İNDİRİYORUM
  • Bende oynadım fakat kontroller klasik fps kontrolleri gibi olunca fena halde soğudum. Ayrıca oyunun en başında büyük yaratıklarla kapışma sahnesinde makine kasmaya başlıyor fps düşüyor ve gözle görülüyor canımı sıktı silip attım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bende oynadım fakat kontroller klasik fps kontrolleri gibi olunca fena halde soğudum. Ayrıca oyunun en başında büyük yaratıklarla kapışma sahnesinde makine kasmaya başlıyor fps düşüyor ve gözle görülüyor canımı sıktı silip attım.

Hmm.. Bende herhangi bir dps düşmesi olmadı oyun gayet rahat ve akıcıdı .Recovery menüden Mhz yi 333 e getirirsen fps düşüşü olacağını sanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Bende oynadım fakat kontroller klasik fps kontrolleri gibi olunca fena halde soğudum. Ayrıca oyunun en başında büyük yaratıklarla kapışma sahnesinde makine kasmaya başlıyor fps düşüyor ve gözle görülüyor canımı sıktı silip attım.

Hmm.. Bende herhangi bir dps düşmesi olmadı oyun gayet rahat ve akıcıdı .Recovery menüden Mhz yi 333 e getirirsen fps düşüşü olacağını sanmam.

2 canavar var ya köprü gibi bişeyin üstünde sandıkların arkasında açık havada işte orda biras kasılıyor. Kapalı mekana geçtiğinde içeri daha bi hızlanma oluyor. Dikkatlice incelermisin her iki taraftada aynı hızda mı çalışıyor? 333 mhz de ayarlı zaten hocam. Acaba karttan mı diyorum ama orjinal 4 gb sandisk var. Gerçi benim kart m2 kartı. adaptörüyle pro duo'ya dönüştürüp öyle kullanıyorum ama ikiside orjinal.

• Demo için saol bu oyunu bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxCavalera -- 24 Ocak 2009; 17:20:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.