Şimdi Ara

Resmi Kurum İçin Öneriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmi kurumda kullanılmak üzere yazıcı, fotokopi, tarayıcı, kitapçık basımı, cd kapak basımı v.s. gibi özellikleri üzerinde bulunduracak çok fonksiyonlu ve kaliteli bir cihaza ihtiyaç var.
    Bu konuda tavsiyelerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: behicefe

Resmi kurumda kullanılmak üzere yazıcı, fotokopi, tarayıcı, kitapçık basımı, cd kapak basımı v.s. gibi özellikleri üzerinde bulunduracak çok fonksiyonlu ve kaliteli bir cihaza ihtiyaç var.
    Bu konuda tavsiyelerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler..

borther 9120cn yi öneririm bizde ofiste kullanıyoruz 12 kişiyiz network e bağlı, gayet memnunum, tonerlerine dolum yaptırıyoruz kopyası gayet başarılı. kesinlikle tavsiye ederim.

ürünün linki ;

http://welcome.brother.com/tr-tk/products-services/multi-function-centres/mfc-9120cn.html

fiyatı uygun olan satıcı linki ;

http://www.ucuzcity.com/asp/product/11230/BROTHER-MFC-9120CN-Renkli-Led-Yazici-Tarayici-Fotokopi-ve-Faks

• shimshek kullanıcısına yanıt
    SÖYLEDİĞİN ÜRÜNDE GÜZEL AMA BEN OKİ MC342dnw MFP Yİ ÖNERİRİM DPİ VE RENKLİ ÇIKTI KALİTESİ MÜKEMMEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan20 -- 15 Kasım 2013; 13:32:45 >
  • oki nin renkli modellerini bilemiyorum ama bizde siyah beyaz bir makinası vardı full olan modelinden toner dolumu yapılamıyordu onun için değiştirldi bu alındı, eğer senin dediğin modele dolum oluyorsa oda güzelmiş. orjinal toner alınca baya maliyeti artıyor.
  • Bu dediklerinizde cd kapak baskısıda alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimshek

oki nin renkli modellerini bilemiyorum ama bizde siyah beyaz bir makinası vardı full olan modelinden toner dolumu yapılamıyordu onun için değiştirldi bu alındı, eğer senin dediğin modele dolum oluyorsa oda güzelmiş. orjinal toner alınca baya maliyeti artıyor.

modül devre montaj ettirerek orjinal toner maliyetinden kurtulursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.