Bildirim
resmim.net sitesinin mining virüsü bulaşıtırması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler paylaşım için.
Ben de bir şey anlatmak istiyorum. Geçenlerde acil lazım olan bir programı korsan olarak indirecektim. Bir tane korsan sitesine girdim, Chrome işlemciyi %99 kullanmaya başladı. Hemen kapattım, baktım düzeldi. Zaten işlemcinin fanı da süpürge gibi ses çıkarmaya başlamıştı, kapatınca sustu. Tekrar bakayım dedim belki tesadüftür, girdim baktım yine aynısı.http://whoismining.com/ sanırım bu siteydi (şu an açılmıyor nedense) baktım sorun bulamadı. En iyisi işlemci fanı hızlandığı zaman o siteden çıkmak. Tabii fark ettirmeden yapabilirler mi bilmiyorum. Ben de Defender'ın yanına bir de AVG kurayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 17 Mart 2018; 17:56:1 >
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:4:56 > -
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:5:6 > -
Teşekkür ederim, kurdum bunu da.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X