Şimdi Ara

resmin üzerine yazı taşıma hatası + Videolu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İngilizce hocam ile okul sitesini düzenliyeceğiz de dreamwiewer'de yazdığım yazıları resmin önüne getiremiyorum.Resmin arkadasında kalıp kayboluyorlar.Menü yapayım diyorum yazı yazıp link vericem fakat yazılar bir türlü resmin önüne gelmiyor arkasında kalıp kayboluyor görünmüyor.Videoda herşey mevcut zaten.Şimdiden sağolun yardımlarınız için.

Amacım yazıları en öne getir metodunu uygulamak.Frontpage,webbuilder'de bu özellik sayesinde resmin önüne yazı getirebiliryordum dream'de hayla çözemedim.

Yardımlarınız için sağolun şimdiden.

video:http://www.dailymotion.com/video/xtvbpe_adobedreamwiewer-link-hatasy_tech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murattbaba -- 25 Eylül 2012; 22:25:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Murattbaba

Selam arkadaşlar...
    İngilizce hocam ile okul sitesini düzenliyeceğiz de dreamwiewer'de yazdığım yazıları resmin önüne getiremiyorum.Resmin arkadasında kalıp kayboluyorlar.Menü yapayım diyorum yazı yazıp link vericem fakat yazılar bir türlü resmin önüne gelmiyor arkasında kalıp kayboluyor görünmüyor.Videoda herşey mevcut zaten.Şimdiden sağolun yardımlarınız için.

Amacım yazıları en öne getir metodunu uygulamak.Frontpage,webbuilder'de bu özellik sayesinde resmin önüne yazı getirebiliryordum dream'de hayla çözemedim.

Yardımlarınız için sağolun şimdiden.

video:http://www.dailymotion.com/video/xtvbpe_adobedreamwiewer-link-hatasy_tech

Web konusunda uzman olduğumu söyleyemem ancak ilk aklıma gelen klasik yöntem, menu görselini div içinde background image olarak yerleştirip menu yazılarını da aynı div'e yazmaktır.
    Yazılar otomatik olarak üstte yer alacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.