Şimdi Ara

RESOGUN PS4 - TAM REHBER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Veteran için tek başına mı bitirmeliyiz ? Co-op'ta bitiremiyoruz. Son bölgede takılıyoruz sürekli. Tek başıma nasıl bitirecem
  • Ben tek basima bitirmistim yardim lazimsa gelirim yardima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RESOGUN: HEROES

RESOGUN Heroes Expansion Teaser (PS4)

PlayStation 4'ün çıkış oyunları arasında karşımıza çıkan Resogun, sadece indirilebilir olarak sunulmuştu. Tahmin edilenden çok daha iyi bir sonuç ortaya koyan Resogun'ın ilk DLC'si duyuruldu.

Belirtilenlere göre yeni DLC'nin adı 'Heroes' olacak. Bu DLC'de oyuna iki yeni oyun modu eklenecek. Bu oyun modlarından birisinin adı 'Survival' olacak. Sadece bir tane cana sahip olduğumuz modda yeni düşmanlar da bulunuyor.

Yeni grafiksel efektleri, sesleri bulunduracak DLC'nin çıkış tarihi ve fiyatı henüz bilinmiyor. DLC'nin oyuna yeni Trophy'ler ekleyeceği de belirtiliyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resogunin_ilk_DLCsi_Heroes_Duyuruldu-60387.htm

• Single oynayarak platlamıştım ben de. Çok güzel bir deneyimdi.
    En yüksek zorlukta bütün bölümleri geçin derim. Patlayan her düşmandan ateş fırlayınca şahane oluyor

DLC'yi merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 24 Haziran 2014; 22:52:51 >
  • eline sağlık iyi olmuş bu alırım 1 haftaya platini.
  • Resogun Defenders - Launch Trailer | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Şubat 2015; 12:46:29 >
  • elinize sağlık, güzel rehber. Sahalarda görmek istediğmiz hareketler bunlar :)

Oyuna başlarsam vesilesi bu rehberdir :)

• Oyunu satmak isteyen yada ortak olmak isteyen varrsa alicam

• RESOGUN Wipeout Expansion - PS4

• Resogun'un geliştirici düşük satış rakamları sebebiyle Shoot 'Em Up türünü bırakıyormuş.

https://www.youtube.com/watch?v=jUtQygqsX0g
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.