quote:Orjinalden alıntı: barbariansss quote:Orjinalden alıntı: respiro Oke sen dişi misin? Sen arada mısın?
quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil quote:Orjinalden alıntı: barbariansss quote:Orjinalden alıntı: respiro Oke sen dişi misin? Höh! Nasılsın Coy :)
quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil quote:Orjinalden alıntı: barbariansss quote:Orjinalden alıntı: respiro Oke sen dişi misin? Höh! Nasılsın Coy :) İyi diyelim iyi olsun simurg. Sen nasılsın? :)
quote:Orjinalden alıntı: respiro Seni kendine getirecek etkiyi yaratırım da o zaman olayı çok büyütmüş gibi bir portre çizerim; ki bu çok gereksiz olur. Tıfıl seni.
quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil İyi diyelim iyi olsun simurg. Sen nasılsın? :) Keşke iyi dediğimizde iyi olabilse Bir arkadaşımın başına bir kaza gelmiş malesef ve şuan durumu ağır.Karman çorman oldum
quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil İyi diyelim iyi olsun simurg. Sen nasılsın? :) Keşke iyi dediğimizde iyi olabilse Bir arkadaşımın başına bir kaza gelmiş malesef ve şuan durumu ağır.Karman çorman oldum Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun. Gönlünü ferah tut inşallah iyi olur :)
ben diyom hayranımda kimse inanmıyoo. quote:Orjinalden alıntı: respiro Seni kendine getirecek etkiyi yaratırım da o zaman olayı çok büyütmüş gibi bir portre çizerim; ki bu çok gereksiz olur. Tıfıl seni.
quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil quote:Orjinalden alıntı: simurg quote:Orjinalden alıntı: coyjonquil İyi diyelim iyi olsun simurg. Sen nasılsın? :) Keşke iyi dediğimizde iyi olabilse Bir arkadaşımın başına bir kaza gelmiş malesef ve şuan durumu ağır.Karman çorman oldum Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun. Gönlünü ferah tut inşallah iyi olur :) Sağol :)
quote:Orjinalden alıntı: respiro Seni kendine getirecek etkiyi yaratırım da o zaman olayı çok büyütmüş gibi bir portre çizerim; ki bu çok gereksiz olur. Tıfıl seni.