merhabalar hocalar. sitede arka plan resmine sağ tıklayıp incele dediğimiz zaman list.css:15 de şu kodlar var: html, body { min-width: 1152px; max-width: 1484px; width: 78%; } bunların 3 ünü iptal ettiğimde tam olarak responsive bir site haline geliyor.fakat ben bunun 3 ünü iptal etmeden aynı şekilde duyarlı hale nasıl getirebilirim.teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyonetici -- 17 Ekim 2020; 17:8:49 > |
responsive
-
-
ipo hani kopyalayıp site yapıyorsun basit css kuralalrını bile bilmiyorsun bile ama bana artislik yapıp akıl veriyorsun ordan burdan kopya site ile bu kadar oluyor ipo min-width: 680px i yapacaksın sonra sayfa 780 den küçük oldugunda etiketini css inde kullanıp ul#myTab ul sini display block yapacasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokoko_TR -- 17 Ekim 2020; 19:45:32 > -
yok hocaya kaymalar oluyor.baştan beri yapılması lazım tema hazır kullandığım için bootstrapı es geçtik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyonetici -- 17 Ekim 2020; 23:37:45 > -
ipo baştan aşşagı fail sin ya
-
ul#myTab ul sini display block nasıl yaptınız bir örnek verirmisiniz.orayı anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyonetici -- 17 Ekim 2020; 20:21:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimyoneticiul#myTab ul sini display block nasıl yaptınız bir örnek verirmisiniz.orayı anlamadım
@media only screen and (max-width:780px){#myTab{display:block]}Kod
Yığını: -
mağlesef hocam yine aynı siz sadece mediaları kullandınız.ben de yaptım sonuç değişmedi
-
ul#myTab li a {
color: #cecece;
font-size: 15px;
border-radius: 4px;
}
ul#myTab {
display: flex;
border: none;
margin-bottom: 2em;
}
@media (max-width:640px){
ul#myTab {
margin: 1em 0;
}
}
@media (max-width:480px){
ul#myTab {
margin: 0 0 2em;
}
.w3l-agile-horror, .general-agileits-w3l, .single-page-agile-main, .wthree-comedy {
padding:1.5em 0;
}
.w3l-movie-gride-agile {
margin-right: 3%;
margin-bottom: 4%;
float: left;
width: 47%;
}
.blog-pagenat-wthree ul li a {
padding: 8px 0.9em;
font-size: 0.9em;
}
}
bu dört parçayı nasıl düzenlediniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyonetici -- 17 Ekim 2020; 20:56:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimyoneticiul#myTab li a {
color: #cecece;
font-size: 15px;
border-radius: 4px;
}
ul#myTab {
display: flex;
border: none;
margin-bottom: 2em;
}
@media (max-width:640px){
ul#myTab {
margin: 1em 0;
}
}
@media (max-width:480px){
ul#myTab {
margin: 0 0 2em;
}
.w3l-agile-horror, .general-agileits-w3l, .single-page-agile-main, .wthree-comedy {
padding:1.5em 0;
}
.w3l-movie-gride-agile {
margin-right: 3%;
margin-bottom: 4%;
float: left;
width: 47%;
}
.blog-pagenat-wthree ul li a {
padding: 8px 0.9em;
font-size: 0.9em;
}
}
bu dört parçayı nasıl düzenlediniz.
html, body { min-width: 680px; max-width: 1484px; width: 78%; } ul#myTab li a { color: #cecece; font-size: 15px; border-radius: 4px; } ul#myTab { display: flex; border: none; margin-bottom: 2em; } @media (max-width:640px){ ul#myTab { margin: 1em 0; display:block; } } @media (max-width:480px){ ul#myTab { margin: 0 0 2em; } .w3l-agile-horror, .general-agileits-w3l, .single-page-agile-main, .wthree-comedy { padding:1.5em 0; } .w3l-movie-gride-agile { margin-right: 3%; margin-bottom: 4%; float: left; width: 47%; } .blog-pagenat-wthree ul li a { padding: 8px 0.9em; font-size: 0.9em; } }Kod
Yığını:
-
yok hoca taşmalar oluyor.sadece ul yapsıdı değilki bunun içinde divlerin classlarıda var.yok yani ben denedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyonetici -- 19 Ekim 2020; 16:15:28 > -
e hadi nerde? baştan aşağı site yapan adam bunu mu yapamayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyonetici -- 21 Ekim 2020; 8:45:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X