Şimdi Ara

Restaurant ismi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar konyada restaurant açıyorum yalnız ismini henüz bulamadım isim konusunda bana tavsiye verebilirmisiniz

• Ana'nın yeri

Yaya TouRestaurant
  • Cenab et lokantası.
  • Arkadslar bıraz daha cıddı bı ısm sylersnz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ciddi isimler arıyorsan paranın ucunu koklat. Kimse burada söylediği ismin, beleş olarak tabelaya gömülmesini isteyecek kadar enayi değildir.

İlham aldıgın kişiye ufak bir para teklif et veya Konya'ya davet et çok ciddi isimler gelir. Ne de olsa Türkiye'nin en aktif forumu burası
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Krdsm hc sorun dgl basımın üstnde yeri olur km gelrse ısmı bulsn ya da bulmasın

• Ne tür yemekler var ne satacaksın mekan nasıl büyükmü küçük mü biraz detay ver sen önce...
    Şato Restaurant diye isim belirleyip dönerci açarsan olmaz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mert107 kullanıcısına yanıt
    İs merkesı ıcınde we yanında avm war ızgara sulu yemek etliekmek çeşitleri olck ıns

• quote:

Orijinalden alıntı: seddar212

İs merkesı ıcınde we yanında avm war ızgara sulu yemek etliekmek çeşitleri olck ıns

Paşababa....

:))
    Söylemesi kolay akılda kalır vs vs... birde logo ayarlarsınız muhteşem yuzyıl hesabı :)

en önemlisi lezzetli olmak damakta tad bırakmak,sonra yetiştiremezsiniz....
  • mert107 kullanıcısına yanıt
    Ism guzel aslında ama yakınlarda paşazade restaurant var özenti gibi olur ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: seddar212

Ism guzel aslında ama yakınlarda paşazade restaurant var özenti gibi olur ;)

DönGeL olsun o zaman....

Gez dünyayı gör Konyayı hesabı ! gelen bir daha gelir işte lezzetine güveniyosan...
  • Avm içindeyse çaça bir isim lazım, sıradan olmamalı. Aklımda iki isim var aslında. Biri tatlıcı diğeri lokanta ismi olarak. Bir de kahve için var. Üçü aslında aynı, harflerin yerini oynatmıştım.

Konya için maliyetli gelir, bozar oraları.

Türk mutfağında olursa;

Sade lokantası

Düz isimler etkileyici olur.

• En iyi restaurant ismi:KONYA KONAK RESTAURANT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniyi1234 -- 9 Haziran 2015; 10:18:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.