Şimdi Ara

Restless - Twisting Nether [H] - Raid kadrosuna oyuncu alımı 13/13 [N] 12/13 [HC] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle DPS class'larında oyuncu alımlarımız devam etmektedir.
  • up.

• Shadow priest alımınız varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tespihh10

Shadow priest alımınız varmı

Sen hele bi başla yer buluruz sana merak etme :) gerçi iyice noob'a bağlamışsındır inaktifken ahaha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walla ps4 oynamaktan mouse kullanmayı unuttum haydiii yokmu dps meterı patlatacak oyuncu

• up?

• Progress durumu ve ihtiyaçlar güncellenmiştir.

Raid kadromuza bir kaç tane DPS takviyesi yapmayı planlıyoruz. Detaylar için iletişime geçebilirsiniz.
  • DPS alımlarımız devam etmektedir.
  • Güncel.

İhtiyaç: DPS
  • up!

• ww monk ihtiyacınız varsa gelebilirim. 650 ilvl şu anda (16 gündür oynuyorum heroic için sakıncalı olabilirim ancak normal hc giriyorum tank/dps olarak) item kasmaya dolayısıyla raidlere ihtiyacım var.
  • Guildde monk yok rhaeq ile konuşursan alınabilirsin. Öncelikle Pazar günkü normal raidleri kaçırmamanı sonrasında (+680 ilvl) çarşamba günkü farm raidlerini kaçırmamanı öneririm. Sonrası oyunculuğuna kalmış. Farm bosslarında her zaman yer bulursun ama progressde doğal olarak itemi ve oyunculuğu kuvvetli arkadaşları tercih ediyoruz öncelikli olarak.

Bu arada güncel progress 13/13 normal 11/13 Hcdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meepothegeomancer

ww monk ihtiyacınız varsa gelebilirim. 650 ilvl şu anda (16 gündür oynuyorum heroic için sakıncalı olabilirim ancak normal hc giriyorum tank/dps olarak) item kasmaya dolayısıyla raidlere ihtiyacım var.

Merhaba,

DPS monk arıyoruz fakat 650 ilvl senin de tahmin edeceğin gibi baya düşük. Tanaan'dan ve craftlarla gear'ı biraz toparlayabilirsen iyi olur.

Ayrıca bir de armory linkini gönderebilirsen sevinirim.

Teşekkürler.
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Chikuzen/simple

ilvl şuan 660 yükselticem fakat bugün 8-10 raid boss boş çıktı. 23 yaşındayım. üniversitede okuyorum saat sıkıntısı yok raidlere sorunsuz katılabilirim.
  • Feral druid lazımsa gelebilirim genelde pvp yapıyorum ama pve de baslamak istiyorum
    Pve İlvl 695
    Pvp ilvl 728

• Arkadaşlar 1 hafta kadar tatildeyim dönünce ikinizle de görüşelim.

• Raid kadrosuna katılım için görüşmek isteyen arkadaşlar oyun içerisinden ya da forum yoluyla iletişime geçebilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.