Şimdi Ara

Restoranımız İçin Ses Düzeni Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki katlı,her kat 200 m2 : İki kata da ses yayımı yapacak bir düzen gerekiyor.Nitelikten kaçmam : Sağlam ürünler kullanabiliriz.Parçalardan pek anlamam.Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkasmurat -- 5 Temmuz 2007; 17:52:06 >

• slm retoran cafe ve bunun gibi yerlerin seslendirilmesi önerileri yer görüldükten sonra yapılması daima sağlıklıdır bu eve odana bir çift hop. ne almalıyım gibi değil yani iş prof. le giriyor hangi şehirdesiniz yazarmısın
  • Bose Acoustimass 10 işinizi fazlasıyla görür. Bildiğim kadarıyla uydu hoparlörler birbirinden ayrılabiliyor bu da 10 adet hoparlör demek. Eğer mekan büyükse her yere serpiştirebilirsiniz hoparlörleri. Ses dağılımı çok iyidir tavsiye ederim fiyatı tuzlu olmasina rağme

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17229&productid=evbose10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 6 Temmuz 2007; 10:55:37 >

• Yer Kocaeli-Dilovası'nda.Kaliteli 20 tane hoparlör ve bir amfi yeterlidir.Zaten müziğin ön planda olduğu bir yer değil.Hoparlörleri sony alırım.Amfi bakıyorum.İki kat olduğunu unutmayalım.Boss ların kablosu da özeldir.Kesilip biçilmez,uzatılmaz.Hem servis desteği kolayca bulunan bir marka olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkasmurat -- 6 Temmuz 2007; 11:07:36 >
  • İlk mesajda nitelikten kaçmam diyorsunuz şimdi profesyonelliğin anlamı yok diyorsunuz. Hoparlör olarak sony tavsiye etmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

İlk mesajda nitelikten kaçmam diyorsunuz şimdi profesyonelliğin anlamı yok diyorsunuz. Hoparlör olarak sony tavsiye etmem.

Profesyonellik nedir onu niteledim.İlk yanıt veren arkadaşıma ev sistemi gibi olmaz dediği için söyledim. Çok hoparlör olacağı için güç yerine sağlamlık önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkasmurat -- 6 Temmuz 2007; 11:17:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.