Şimdi Ara

Restore Şart mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pekitkan

iReb iPhone 4s için uyumlu mu acaba?

uyumlu ben kullanıyorum bir sorun yok
  • iReb kullanımında cihazın kapalı konumda olmasına dikkat edin denmiş ama telefonu bilgisayara bağladığım gibi elma işareti çıkıyor, Power+Home tuşuna basıp kapatıyorum yine açılıyor ve elma işareti geliyor ekrana (Daha sonrasında cihaz kendini resetleyip tekrar açılıyor). Cihazın açık olmasının bir zararı olur mu acaba?
  • Arkadaşım aldıgın hata ıtunes hatası önceden kurdugun tıynumbrella varsa ETC ıcınden host dosyasının en alt satırındakı apple servre numaralarını sil kaydet sonra hostumbrella dosyası vardır onuda tamamen sil ve pc kapat yenıden aç sonra ıtunese bagla ındırdıgın IPSW shıft+geri yuklem ile yukle..Kolay gelsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

iReb iPhone 4s için uyumlu mu acaba?

uyumlu ben kullanıyorum bir sorun yok

iReb ile DFU moda aldım, iReb'de doğruladı bunu. Shift+Restore yaptım Ama iTunes bu sefer de 1602 hata kodunu verdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Arkadaşım aldıgın hata ıtunes hatası önceden kurdugun tıynumbrella varsa ETC ıcınden host dosyasının en alt satırındakı apple servre numaralarını sil kaydet sonra hostumbrella dosyası vardır onuda tamamen sil ve pc kapat yenıden aç sonra ıtunese bagla ındırdıgın IPSW shıft+geri yuklem ile yukle..Kolay gelsın..

Bir de bunu deneyeyim, teşekkürler...

bu arada Hosts dosyasını .txt uzantılı olarak mı kaydedeyim?
  • quote:

quote:

Arkadaşım aldıgın hata ıtunes hatası önceden kurdugun tıynumbrella varsa ETC ıcınden host dosyasının en alt satırındakı apple servre numaralarını sil kaydet sonra hostumbrella dosyası vardır onuda tamamen sil ve pc kapat yenıden aç sonra ıtunese bagla ındırdıgın IPSW shıft+geri yuklem ile yukle..Kolay gelsın..

Siz host dosyasını acın son satırı sılın kaydedın o kadar tıynumbrellahost dosyasını tamamen sılın bu kadar.Kolay gelsin
  • Tamam, dosyayı masaüstüne taşıyıp değşiklikleri orada yaptım oldu, tekrar etc nin içine taşıdım.
  • quote:

quote:

arkadaşın dediği gibi de olur ayrıca eğer başka bir pc varsa orada yap daha kolay olur
  • Bu sefer olacak inş.

Elma işareti ve altında yükleniyor çubuğu çıktı.
  • Vakit ayırıp yardım eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, cihaz sonunda yüklendi ve açıldı. Şimdi sıra geldi yedek ve JB yüklemeye. Tekrar tekrar teşekkürler...
  • quote:

Vakit ayırıp yardım eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, cihaz sonunda yüklendi ve açıldı. Şimdi sıra geldi yedek ve JB yüklemeye. Tekrar tekrar teşekkürler...

Geçmiş olsun rica ederim...

jailbreak ten sonra daha stabıl calışması için cıhazınızın cydıa dan corona 10-6 veya 10-7 cıkar onu kurun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylül2018 -- 1 Şubat 2012; 10:01:12 >
  • abiler banada yardım edin benimde iphone aclmıyo itunesden geri yükle ypıyorum iphone adlı iphone geri yüklenemedi hatası veriyo 1602 lütfen yrdm edin :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.