Şimdi Ara

Resurrection Guildi l Argos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar Petra Serverini Bırakıp Argos Serverine Başlamaya Karar Verdik.Ben ve Sabit Ekibimle Artık Argosdayız.Guild İsmini Lekeyecek Her Hangi Bir Davranışda Bulunmayacak ve Kelimenin Tam Anlamıyla ADAM Gibi Adamı Guildimize Bekleriz.Guild İçerisinde Argo,Küfür Kesinlikle Yasaktır.Guildimize Gelen Arkadaşlarla İyi Vakit Geçireceğimize İnanıyorum.Oyundan Başvuru İçin ==> Hachiman,Vivian 'a ulaşabilirsiniz.Herkese İyi Oyunlar İyi Forumlar Dilerim

• hocam bizde greece bırakıp argosa geçtik 3 kişiyiz ben 1 parti kasıyorum diğer iki kişide 1 parti kasıyor.Bi birliktelik sağlayabiliriz yanlız yaş sıkıntısı çekebiliriz ben 21 yaşındayım diyer iki kişiden biri 40 diğeri 45 yaşında
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

hocam bizde greece bırakıp argosa geçtik 3 kişiyiz ben 1 parti kasıyorum diğer iki kişide 1 parti kasıyor.Bi birliktelik sağlayabiliriz yanlız yaş sıkıntısı çekebiliriz ben 21 yaşındayım diyer iki kişiden biri 40 diğeri 45 yaşında

Hepimiz yaşımızının olgunluğunu taşıyan karakteri oturmuş insanlarız,birlikte güzel vakit geçireceğimize inanıyorum.Bizlere katılmak isterseniz bana yani oyundan Hachiman 'a pm atarsanız görüşebiliriz iyi oyunlar (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalPoweR

quote:

hocam bizde greece bırakıp argosa geçtik 3 kişiyiz ben 1 parti kasıyorum diğer iki kişide 1 parti kasıyor.Bi birliktelik sağlayabiliriz yanlız yaş sıkıntısı çekebiliriz ben 21 yaşındayım diyer iki kişiden biri 40 diğeri 45 yaşında

Hepimiz yaşımızının olgunluğunu taşıyan karakteri oturmuş insanlarız,birlikte güzel vakit geçireceğimize inanıyorum.Bizlere katılmak isterseniz bana yani oyundan Hachiman 'a pm atarsanız görüşebiliriz iyi oyunlar (:

Yaş kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: EternalPoweR

quote:

Yaş kaç?

Alıntıları Göster
    güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cimeria -- 22 Eylül 2011; 4:46:22 >

• güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.