Şimdi Ara

RESURRECTİON SPECİAL MOVİE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• http://www.youtube.com/watch?v=VMR7Wj_LuMM&feature=youtu.be

İyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 20 Temmuz 2014; 3:32:56 >

• Eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironim -- 20 Temmuz 2014; 4:17:48 >
  • Video güzel olmuş, ellerine sağlık. Yalnız IIRememberMe ile TerraCotta üyelerini göremedim. Bıraktılar sanırım oyunu. 1mRock ile Killings kalmış bi benim zamanımdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Video güzel olmuş, ellerine sağlık. Yalnız IIRememberMe ile TerraCotta üyelerini göremedim. Bıraktılar sanırım oyunu. 1mRock ile Killings kalmış bi benim zamanımdan

Teşekkür ettim.. Bu forumdakiler bilir 4 sene önceki karakterimde şu anki apyi yakalıyordum (ki şuanki itemler 10dw 10raum 9exp mitril) oyundan alabileceğim her türlü zevki aldım.. bir kaç ay önce de bazı arkadaşların server değiştirdiğini öğrenip onların karakterlerinde oynadım ve yavaş yavaş tekrar oynanabilecek kapasitede bir asas dizdim.. Zaten bu saatten sonra hiç bir çar hiç bir şekilde eski zamanlardaki kadar fark yaratamıyor.. bu special movie sinde de arkadaşa anlatmak istediğim buydu aslında asasına 9krowaz set almış ayrıca priest ve 10shelli warrior karakteri dizmiş oyunda kendinin king olduğunu ölümsüz olduğunu sanmaya başlamış ve bizlere karşı oynadığında çeşitli kışkırtmalar ve pmler atmış olmasıdır. Yoksa hiç bir zaman bu oyunu polemiğe girmek için veya millete special movie hazırlamak için oynamadım sadece aldığım zevke baktım...

Rememberme falan pek bilmem yani bu servera geldiğimden beri tanırım ki pek bi numaraları yok açıkçası genelde dd kalkanlar- axe-blade defence veren kolluk ayaklık takan herangi bi yerde ws bile olsa holy kullanmaktan çekinmeyen tipler var içlerinde..

• Ellerine sağlık güzel olmuş
  • Senin asas jobunu kullandığını biliyorum, attığın videoları da izledim zamanında burda. Oynayışın başarılı zaten. Sadece sormuştum RM'nin as üyelerinin hiç biri yoktu videoda merak ettim. Bırakmışlar demek ki. Tekrar ellerine sağlık, başarılarının devamını dilerim. İyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Orijinalden alıntı: VIKINGS

Video güzel olmuş, ellerine sağlık. Yalnız IIRememberMe ile TerraCotta üyelerini göremedim. Bıraktılar sanırım oyunu. 1mRock ile Killings kalmış bi benim zamanımdan

Teşekkür ettim.. Bu forumdakiler bilir 4 sene önceki karakterimde şu anki apyi yakalıyordum (ki şuanki itemler 10dw 10raum 9exp mitril) oyundan alabileceğim her türlü zevki aldım.. bir kaç ay önce de bazı arkadaşların server değiştirdiğini öğrenip onların karakterlerinde oynadım ve yavaş yavaş tekrar oynanabilecek kapasitede bir asas dizdim.. Zaten bu saatten sonra hiç bir çar hiç bir şekilde eski zamanlardaki kadar fark yaratamıyor.. bu special movie sinde de arkadaşa anlatmak istediğim buydu aslında asasına 9krowaz set almış ayrıca priest ve 10shelli warrior karakteri dizmiş oyunda kendinin king olduğunu ölümsüz olduğunu sanmaya başlamış ve bizlere karşı oynadığında çeşitli kışkırtmalar ve pmler atmış olmasıdır. Yoksa hiç bir zaman bu oyunu polemiğe girmek için veya millete special movie hazırlamak için oynamadım sadece aldığım zevke baktım...

Rememberme falan pek bilmem yani bu servera geldiğimden beri tanırım ki pek bi numaraları yok açıkçası genelde dd kalkanlar- axe-blade defence veren kolluk ayaklık takan herangi bi yerde ws bile olsa holy kullanmaktan çekinmeyen tipler var içlerinde..

Rm 2004 den beridir var serverda _LegenD_ di liderleri 2006-2007 arası oynamıştım onlarla, cidden sağlam clandı ama şuan dediğin gibi eski userlar yok clanda sanırım RearRange, Last_AsassiN gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.