Şimdi Ara

Retine ekranlı İpad Mini mi Samsung Galaxy Tab S 8'4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Bayadır tablet araştırıyorum ve 2 hafta içinde almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bazı sorular var. Aslında 2 tabletide saatlerce incelemiş olmama rağmen hala büyük bir kararsızlık yaşıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Bütçem 1000-1100 lira. Eğer retina ekranlı ipad mini alırsam 32 gb lık alabilirim. Fakat laptopumda bir sürü film, dizi ve müzik var ve benim amacım bunları tablete aktarmak. Bu yüzden 32 gb bana yetmeyebilir gibime geliyor. Toshiba qosmio x70 kullanıyorum ve çok ağır olduğu için her yere götüremiyorum. Hem tabletle laptopu taşıma sorunumda büyük ölçüde ortadan kalkmış olucam. Onun haricinde İpad'in beni cezbeden en iyi özelliği işletim sistemi. Samsung galaxy s2'yi 2 yıl kullanmış biri olarak android benim gözümde çöplük gibi. Ama yıl oldu 2015, tab s'de 1.9 + 1.3 ghz işlemci var. Heralde kasma, lag falan olmaz diye tahmin ediyorum.

Son olarak iki ürünün pil durumu ve Tab s'e kaça kadar micro sd takıldığını bilmiyorum. Bu tabletleri kullananlar varsa cevapları bekliyorum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaraziVKayra -- 5 Şubat 2015; 3:15:51 >

• Kullanım amacı çoğunlukla film ve dizi ise hiç bir ipad modeli sizi tatmin etmez, 4:3 çözünürlük sebebi ile altta ve üstte sihah bar ile izlersiniz, tam ekran olduğunda ya görüntünün bir kısmı kaybolur yada uzatılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Kullanım amacı çoğunlukla film ve dizi ise hiç bir ipad modeli sizi tatmin etmez, 4:3 çözünürlük sebebi ile altta ve üstte sihah bar ile izlersiniz, tam ekran olduğunda ya görüntünün bir kısmı kaybolur yada uzatılır

Aynı şey Tab S 8'4'de geçerli değil di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whatİf

quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Kullanım amacı çoğunlukla film ve dizi ise hiç bir ipad modeli sizi tatmin etmez, 4:3 çözünürlük sebebi ile altta ve üstte sihah bar ile izlersiniz, tam ekran olduğunda ya görüntünün bir kısmı kaybolur yada uzatılır

Aynı şey Tab S 8'4'de geçerli değil di mi?

Değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tab S in ekran oranı 16:10 , ipadinki ise 4:3 yani tüplü televizyon gibi.
    Özellikle sinema çekim oranına sahip filmlerin formatı ise 21:9 , tab S te bile bu filmleri izlerken baya bir boşluk oluyorsa ipadde hayli hayli olur.

Tab Sin film konusunda şu artısıda olabilir, o film dışındaki siyah barlar amoled olduğundan dolayı hiç ışık sarfiyatı yapmayacak ve simsiyah duracak.Hem göze hem de şarja hoş gelecek.
    Ama ipad lcd olduğundan, siyah kısım kullanılmasa bile yine de ışıklandırılacak, bu da tab s' e nazaran biraz daha grimsi renkler göreceksin demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar başka yorumu olan var mı?
  • Tab s almalısın.(ipad air den yazıyorum)

• Film,dizi için iPad den uzak dur mkv,avi uzantılı dosyaları oynatmak için 40 takla atarsın Altyazıda Sıkıntılar yaşarsın.Android de Mx player kullandın mı hiçbir sıkıntı kalmıyor her şey çok daha pratik

• İstediğin kadar donanım koy işletim sistemini tam optimize edemezlerse yine laglar olur. S4 kullanıyorum donanımı gayet iyi ana lag oluo. İpaad 2nin donanımı daha kötü ama hiç lag olmuo

Donanımdan ziuade işletim sistemine bakarsak ipad mini işinizi görür..

Film izleyeceksiniz trk sorun 4:3 ekran olması olur... Film izleme sürenizdr ipad minide daha fazla olır ama 4:3 olduğu için zevk alırmısınız bilmem

• 2sinide kullanıyorum,kesinlikle tab S.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.