Şimdi Ara

Retro handheld oyun konsolu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, ismim Deniz ; Adanada pratisyen hekimim ve tusa hazırlanıyorum, forumda oldukça yeniyim.Retro oyunlara olan ilgim ve sevgim çok fazla. Bu yüzden bir süredir farklı emülatörleri emülatör bazlı portları , konsolları inceledim. Niyetim önceleri tv ye bağlayarak büyük ekranda oyun oynamaktı fakat bunun için fena olmayan bir PC ile emülasyonun gayet yeterli ve ekonomik olabildiği sonucuna vardım.Şimdiki beklentim ve merakım ise elde pratik taşınan retro emülasyon yapan veya yapma potansiyeli olan bir oyun konsolu edinmek. Olabileceğinin en iyi ve performanslı seçeneğe ulaşmak adına pimpiriklilikle araştırdım bu zamana kadar; bu doğrultuda önerilerinize açığım yurtiçi veya yurtdışı hazır , birleştirilmiş, romlar içinde yüklü bir retro el konsolu almak istiyorum. Dreamcast, SEGA Satürn, N64 oyunlarını da sorunsuz/min sorunlu oynatan bir el konsolu tercihim olur. Satın alma imkanları doğrultusunda da bilgilerinizi esirgemezseniz çok sevinirim, yurtiçinde hazır elinde olan veya yapılmış bir ürünü satan dükkan , kişi tanıyan varsa yönlendirebilirsiniz. Ticari olarak satın alma imkanım belirli bir bütçem(900 TL) olduğu için taksitten yararlanmak adına şirket, kurum olarak öncelikle sordum, katkılarınız için şimdiden çok teşekkürler

• PSP...........ama Satürn dreamcast n 64 oyunlarını kusursuz oynayabilmek su an çok zor PC tabanlı bir cihaz bulsaniz bile fiyatı yuksek performansı düşük olacaktır.PSP herkese yeter.kaliteli ve ucuz.. ps1 ve kısmen bazi n 64 oyunlari ve öncesi cihazları Emule etmede basarili.

https://retrododo.com/rk2020/

Bu tür sözde ürünler var ama bunların yerine android telefonda deneyebilirsiniz emulasyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Eylül 2020; 4:22:7 >
  • İlginize çok teşekkür ederim, psvita vardı aklımda zira yurtdışı kargo hele ki şu dönemlerde beklemek ve sorun yaşama riskini göze almak istemiyorum sanırsam ölçeğimi düşük tutmalıyım , yine de Farklı görüşlere açığım sağolun 🙏🏻
  • PS vita evet ama fiyat performans derseniz PSP..psvita fiyatları su ara normal değil.400 ila 500 e düşerse alin tabii.
  • Sıfırdan farksız ps Vita slim aldım orijinal kutu içeriği kabı ve 256 GB hafıza kartı ile , taksit imkanı sağlandığı için fiyat sorun olmadı, ps1 psp psvita psm oyunları pkgj sağolsun cepte! tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktordenizbey -- 14 Eylül 2020; 1:18:45 >
  • Ben de Adana'dayım nereden aldınız PS Vita'yı? Ben de uzun zamandır handheld konsol arıyorum fakat fiyatlar dudak uçuklatan cinsten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.