Şimdi Ara

RETRO ÜRÜNLER 05.04.2018 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
10
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi bunu nasıl satar insan. Nokia ngage dedi ya ps1slim dedi. Benim bildiklerim bunlar. Birçoğunun ne olduğunu anlamadım bile.

Tebrikler hocam gerçekten. Aldığı ayakkabıları bile 2 ay sonra bi yerde unutan ben ağzım açık okudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: küfrettin

Abi bunu nasıl satar insan. Nokia ngage dedi ya ps1slim dedi. Benim bildiklerim bunlar. Birçoğunun ne olduğunu anlamadım bile.

Tebrikler hocam gerçekten. Aldığı ayakkabıları bile 2 ay sonra bi yerde unutan ben ağzım açık okudum

Teşekkürler dostum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm atildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowded

Elimdeki ürünlerden fazlalıkları satma kararı aldım. Fiyatları olabildiğince uygun tuttum. Detaylı liste aşağıdadır. Yeni Ürünler çıktıkça eklenecektir. Herkese bol retrolu günler dilerim Göz kırpan

1. Sega Master System 2 Kasa. Urun sorunsuz calisir durumdadir. Kozmetik olarak sorunsuzdur. Sadece kasa seklinde gonderilecektir. Icerisinde Alex Kidd In The Miracle World oyun yukludur. 2 Adet Mevcuttur.
    https://yadi.sk/d/IBEC6sLTeq6it

ADET FIYATI 40 TL.

2.Famiclone Oyun Konsolu. Urun Sorunsuz calısır durumdadır. Urunle bırlıkte 2 kol rf kablo ve adaptoru verılecektır.
    https://yadi.sk/d/npn5SSXAeq9kB
    FIYAT 45 TL.

3. Siyah Nintendo Gamecube NTSC (DOL-001 USA). Cıhaz sorunsuz calısır durumdadır. Beraberınde goruntu kablosu ve 110V adaptoru verılecektır.Resımdekı kol ayrıca satılmıstır.
    https://yadi.sk/d/2dJ86Dk8eq9sW
    FIYAT 80 TL. 60 TL.

4. Nyko Marka Wireless Oyun Kolları. Sorunsuz calısır durumdadırlar. Kozmetık olarak temızdır sadece beyaz olanın on yuzeyınde boya atması mevcuttur.
    https://yadi.sk/d/70Xik-ZUer59S

ADET FIYATI 45 TL.

5. Watara Supervısıon. Cıhaz kozmetık olarak temız durumdadır. Çalışır durumdadır. Pıl kapagı yoktur. LCD sinde yatay cızgıler vardır. Yedek parca nıyetıne.

FIYAT 20 TL.

6. Çalışır durumda pil kapaklı sorunsuz watara supervision oyun konsolu. Beraberinde crystball oyun kartusu verılecektır.

FIYAT 60 TL.

7. Gameboy Color Pikachu Edition. Urun sorunsuz calısır durumdadır. Kullanım kaynaklı ekran koruma plastıgınde ve kasada yuzeysel cızıkler mevcuttur.Pil kapagı yoktur.

FIYAT 115 TL.

8. Atari paddle sorunsuz calısır durumdadır.

FIYAT 60 TL.

9. JXD V1000 Beyaz Oyun Konsolu. Sorunsuz calısır durumdadır. Beraberınde Sarj cıhazı verilecektir.

FIYAT 85 TL.

10. Nintendo Gamecube Lacivert Kasa (Dol-001 EUR) SATILDI

FIYAT 55 TL.

Yeni urunler ciktikca liste guncellenecektir. Detaylar icin lutfen ozel mesaj atiniz.

çok evvelden bu famiclone vardı bende, içerisinde bayağı oyun yüklüydü (home computer yazıyordu kutusunda)
    Ürününüzün hafızasında oyun var mı? oyun listesinin resmini atmanız mümkün mü var ise?

• Bu modelin hafizasinda oyun yok ancak coklu oyun kasedi verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gamecube sadece kasa mı ?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

gamecube sadece kasa mı ?=

Evet sade kasa. Bir adet de çipli kasa mevcut elimde ancak onun fiyatı 90 Tl.

• gamecube almaya niyetim var resident evil serisi için
    elinizde ne var gamecube ait
  • Cipli ve cipsiz birer adet sadece kasa seklinde cihaz var.

• Cüneyt Hocam, Fotolar açılmıyor.
  • Linkler guncel sorun olmamasi lazim. Hangi urunle ilgileniyorsunuz.

• PM
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.