Retrowave Seven Var Mı?
-
-
Sizin eseriniz mi?
-
Evet, benim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi. Beğendim. Tebrikler.
-
Funky ve lofi gibi bu tarz eski müzikleri sevmeye başladım tuhaf şekilde. Film izlerken genelde eski filmleri tercih ediyorum konuları daha bi özgün geliyo. 21 yaşında yaşlı gibi hissediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 30 Ağustos 2020; 15:56:47 > -
Severiz,kavinsky ile girdik bir daha da çıkamadık
-
Çok teşekkür ederim, bu tarz baya eserim var, Eski Bölüm Sonu Canavarı editörü Talha Aynacı ile Retro üzerine program yapacağız müzikleri, burada konusu açılır.
Merakla bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenSeveriz,kavinsky ile girdik bir daha da çıkamadık
Aynen, bu tarza yürüyorum ama daha bir milyon kamyon ekmek yemem lazım, saygı duyuyorum, dinlerken 80lere gidiyorum misss
https://youtu.be/MV_3Dpw-BRY
Synth sevmem, dark wave ya da cold sevenler eklesin
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3Aynen, bu tarza yürüyorum ama daha bir milyon kamyon ekmek yemem lazım, saygı duyuyorum, dinlerken 80lere gidiyorum misss
https://youtu.be/MV_3Dpw-BRY
Alıntıları GösterUlan bu Synthleri nasıl ayarlıyolarsa alıyor götürüyor arkadaş,bunlar yüzünden normal müzik dinleyemez oldum.Birde bu herifin protovision diye bir parçası var tüyler diken,testarossa'da ayrı bir hava katıyor
-
Ben de severim bu tarz müzikleri.
Sıklıkla Daft Punk dinliyorum. Özellikle Giorgio by Moroder mükemmel.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Artı olarak Tony Montana (Scarface), Miami city, GTA Vice City de bana bu tarzı anımsatıyor. 80’lere hayranlık duymuyor değilim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-751620F32
Artı olarak Tony Montana (Scarface), Miami city, GTA Vice City de bana bu tarzı anımsatıyor. 80’lere hayranlık duymuyor değilim.Yaşanmamış bir hatırası var sanki ilginç =)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X