Şimdi Ara

REV6 TORGUE KULLANANLARI YAKALADI JOYMAXDA BANLICAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen nasıl giriyorsun oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

Birşey olmaz korkmayın.Silk de almadım torqueden devam.

Aynen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

Sercan abi

Sbota bağlıyorum en az 20 dkde giriyor valla hala anlamadım bu dalgayı nedir nasıl bişeydir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Sercan abi

Sbota bağlıyorum en az 20 dkde giriyor valla hala anlamadım bu dalgayı nedir nasıl bişeydir

Program clientlessdan 10-15 tane açıyosun 1 tanesi 1 saniyede 5 kere deniyor artık sen hesapla 15 tanesi saniyede kaç kere dener :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Sercan abi

Oyuna girmek için saniyede 5 kere falan deniyor sen server , id ve pw yazıyorsun ve o denemeye başlıyor herhangi bir client açmadan.Oyuna girdiğin zaman orda o serverda bulunan charın ya da charların gözüküyor charı seçip programda bulunan swap to cliente tıklıyorsun ve de o client açıp direk charına giriyor.Olay bu yani..

• Benden öneri 3 ten fazla açmayın,zaaten 1 tanesi 5 kere deniyor ama 20 tane açsan saniyede 100 kere joymax bunu görüyor banlıyor.Benden söylemesi
  • Bundan sonra töbe geçen hafta full kullandım bu salı kesin banı yedim dedim torquenin ban risknin oldugunu duyunca ama joymaxtan allah razı olsun banlamamışlar zaten yarın pre alıyorum bence kesinlikle kullanmayın her illegal programın ban riski eşittir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.