Şimdi Ara

REVELATİON ONLİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun sitesine girer girmez anlamıştım p2w olduğunu...
  • Hocam iyi güzel pay to win demişsin de tam olarak neyi pay to win biraz daha açar mısın ? Bizde hiç başlamalayım ona göre
  • Şuanda full itemli 49 lvl adamlar var birsürü. PVPde tokatlıyorlar.

Sen o seviyeye gelene kadar adamlar oyunun en zor seti olan pvp setlerini dizmiş olacaklar ve yine tokat yemeye devam edeceksin.
  • P2W. Ama oynanır.
  • paketi olmayanlar için açıldımı oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzoorAhaii

paketi olmayanlar için açıldımı oyun ?

+1 bende merak ediyorum acildi mi?
  • açılmamış henüz
  • oyun açılmıştır denemek isteyenler için duyurulur
  • Oyun içi İmperial Coin denen para birimi ile Aurum(premıum para birimi) satın alabılıyorsun. Onunla da 30 gunluk premıum veya shopta satılan herhangibir şeyi alabılırsın illa gercek para bırımı vermek zorunda degılsın gunluk haftalık gorevlerı dungeonları es geçmemen gerek p2w olayının olmadıgı bır oyun soyleyebılır mısınız (genel konusuyorum hıc kımse alınmassa sevınırım) başlangıcta bende sevmemıstım ama bır kac ayarlamayla gozume carpan bir takım saçmalıklar duzeldı oyunda iyi bir guild sart ekıp şart. Para verıp ılerleyenler olacaktık bu da cok normal. Her oyun cıktıgında p2w bu oynanmaz dersek oynayacak oyun bulamayız. Cunku bu tip oyunlarda aslında inanılmaz bir rant var bu bir sektör arkadaşlar babalarının hayrına yapmıyorlar amac zaten para kazanmak biz neyı bedava yapıyoruz bugun. Her şeyin bir caresı var zaten ömrü ne olacak kı bu oyunun 6ay-1 yıl oynayacaksın sonra daha yenı daha ıyı bır oyun cıkacak oraya kayacaksın bu böyle her zaman böyle oldu yenı bırşeymıs gibi algılamayın.... Eskıden aylık ödemelı oyunlar vardı bunların hepsı F2P oldu neden cunku bu sekılde daha fazla para kazanıyorlar...

• P2w nedir bilmeyenler p2w demiş anlaşılan. Bu her oyuna p2w damgasını yapıştıranı her oyunda her yerde gördüm. Parayı verdinmi b2p p2p oyunlarda bile gider son seviye karakter veya oyun içi para alabiliyorsun. Oyun f2p olduğuna göre premium alan cash shoptan alışveriş yapan senden DAHA HIZLI son seviyeye ve itemlere ulaşacaktır bu p2w değil pay to time denilebilir.
  • İki saatten az bir sürede 32 oldum, leveling fazla hızlı. Şu an kalabalık olduğundan dolayı eğlenceli geliyor, bir fırsat verilebilir.
  • bi bakalım mmorpg kıtlığında sarar belki. koca koca herifler metin2 oynuyoruz hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

İki saatten az bir sürede 32 oldum, leveling fazla hızlı. Şu an kalabalık olduğundan dolayı eğlenceli geliyor, bir fırsat verilebilir.

40'dan sonra yavaslıyor :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

P2w nedir bilmeyenler p2w demiş anlaşılan. Bu her oyuna p2w damgasını yapıştıranı her oyunda her yerde gördüm. Parayı verdinmi b2p p2p oyunlarda bile gider son seviye karakter veya oyun içi para alabiliyorsun. Oyun f2p olduğuna göre premium alan cash shoptan alışveriş yapan senden DAHA HIZLI son seviyeye ve itemlere ulaşacaktır bu p2w değil pay to time denilebilir.

Aynen
  • oyunu birde avrupada denemek istiyorum çin serverını lagdan anlayamamıştım pek ama indirmeye üşeniyorum resmen.
  • Bende bir denemek istiyorum ne dir ne değildir ancak üşeniyorum oyunun mantığının pvp olduğunu biliyorum. üstümdeki ölü toprağı atarsam indirip deneyeceğim.
  • Oyun hakkındaki görüşlerim olumsuz, orası aşikar.

Ancak Pay 2(to) Win (P2W) hakkında bir bilgi kirliliği var anladığım kadarıyla. Şöyle özetleyeyim;

Bir oyun, kendi oyun içi mağazasında, karakter'in gelişimine ve mücadele seviyesine etki eden birşey satıyorsa o oyun P2W 'dir. Bunu eğip bükmeye gerek yok.

Bir oyun, oyun süresini oyun içi currency ile yani oyun içi para birimleri ile uzatma imkanı veriyorsa, o oyun P2W DEĞİLDİR.

Mağazasında dijital kozmetik dediğimiz oyun içi kıyafet, item görüntüsü, yüz şekli, makyajı, minion, mount vs satan oyunlar da P2W DEĞİLDİR.
    Bunlar optional (isteğe bağlı) mevzulardır, sizi diğer oyunculardan iyi veya kötü yapmaz, birşey kazandırmaz (adu üstünde, WIN Yahu.. :) )

Bu dibi düşmek üzere olan dünyada, su bile para ile satılırken, hiçbir dijital sanat eseri FREE olmaz. Oyun sektöründe çalışan adamların çoğu alelade adamlar değildir; bunların karınlarını ve hayat standartlarını forum rep'leri ile doyuramazsınız. O yüzden F2P bir aldatmacadır, "sen hele bir beleşten gel de, ben senin cebinden parayı almayı bilirim" tiyatrosudur.

Bir ürünü hakkını veya üyeliğini peşin alıp vermenin adı, oyun dünyasında Buy to Play (B2P) ve Pay to Play (P2P) 'dir. Bu yöntem candır. Developer, aldatmacalara ihtiyaç duymadan para kazanır, Free kovalayan kullanıcısını "adım başı nereden yolsam" tilkiliği yerine, peşin müşterisi olan oyuncuya daha iyi ürün sunma mecburiyeti ve konsantrasyonu ile başbaşadır.

Final Fantasy XIV, WoW gibi oyunlarda para pul ile end game 'e zembille inemez, PvP 'de babasının ferrarisiyle gariban kuryeyi emniyet şeridine sıkıştıran zibidi edasıyla dolaşamazsınız. Bu oyunlar iyidir-kötüdür, keyiflidir-değildir ayrı konu ama, emek ister, zaman ister, matematik ister.

Zevkler tartışılmaz lakin oyuncuları soyup soğana çevirme, "girişte 20 lira eksik alıp ay sonunda 200 lira harcatmış olma" üzerine kurulu oyunumsuları; cepteki masrafı da, vaad ettiği de belli olan ve başyapıt sayılabilecek oyunlarla aynı çuvala koyup güzellemeyelim lütfen. Revelation, "ilham"ını hangisinden almıştır, onu da oyuncuların tecrübeleri söyleyecektir.

Herkese keyifli oyunlar olsun.

• 2 gündür oynuyorum. Pek sarmadı beni. Direndim ettim. Pvp'ye giriyorum, target sistemine alışamıyorum.(Non-Target bir sürü oyun oynadım bu arada) Görev yapayım diyorum f -f -f space kombinasyonuyla oradan oraya koşturup duruyoruz. Dailyleri yaparken biraz keyif aldım. Kendimi zorluyorum belki ilerde güzelleşir diye de bakalım.. Oyunda npclerin yerlerini de çözemedim mesela, çantalar doldu eşyaları satacağım normal npc bulamıyorum ortalıkta ...
  • aynı firmanın başka bir oyunu daha var Cloud Pirates Online bu oyun açıldımı paralımı anlamadım bilgi bulamadım okadar aradım yardınçı olabilecek var mı?
  • iskender000 kullanıcısına yanıt
    O daha betada olması gerekiyor founderpackleri var yine ro gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.