Şimdi Ara

Revenge (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Böyle bir dizinin burada konusu olmamasına şaşırdım açıkçası ama madem öyle başlangıcı ben yapayım. Revenge, 21 Eylül'de yayın hayatına başlayan, ABC'nin yeni draması. Dizimizin konusu, tamamen genç bir kadının intikamı üzerine kurulu. Genel olarak; küçük bir kızken, yakın çevresinin oyununa gelip tuzağa düşürülen babasından ayrılmak zorunda kalan Amanda'nın hikayesi anlatılıyor.

Revenge (2011)

Dizi an itibariyle ilk sezonunun 15. bölümünü yayınladı. Kesinlikle sürükleyici bir dizi her bölümü izledikten sonra bir sonra ki bölümü izlemek istiyor insan zaten konusu itibariyle gayet anlaşılabilir bir durum. Bu arada dizimiz 1. sezon için tam onay almış ve bu 22 bölüm olacak dolayısıyla rahat rahat izleyebilirsiniz. Tavsiye edilir, iyi seyirler..

• Konu çok basit gibi geldi bana
  • İlk başta öyle gelebilir evet hatta dizi bazı yönleriyle pembe diziye bile kayabiliyo öyle öğeleri de barındırıyo açıkçası ama dizinin içine girdikten sonra bana o kadar basit gelmedi. Milyon dolarlık şirketleri, aileleri, insanları alaşağı etmeye çalışan 20'li yaşlarda ki elinde para ve güç bulunan genç bi kızın hikayesi var sonuçta. Ben dizi sıkıntısı çektiğim için başladım ve memnun kaldım. Diziye en azından 4. bölüme kadar şans verilirse devamın da kendini zaten izlettiriyo.
  • 1. Sezonu yeni bitirdim konusu aslında yazılanlardan fazlasını içeriyor, kötü bir dizi değil kesinlikle.
  • Bende bu diziye başlamadan önce ön yargılarım vardı.
    1.Bölümü bi izleyeyim dedim bakalım nasılmış diye?

Ve dizi kendisini izlettiriyor. 2.Sezon'un 9.Bölümünü izleyerek bitirdim.
    Şuanda Kış sezonu oldugu için ara verdiler.

Aşk - Sırlar - komplo teorileri - intikam - insanların birbiriyle olan sahte ilişkilerini içeren bir dizi.
    1.Bölümü izleyin zaten izlemeye devam edeceksiniz eminim.
  •  Revenge (2011)

• bende başladımda güzeldi bayaa :D
  • Son bölüm saçmalık hiç mi hard disk yada bir disk yok bir allahın kulunda ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.