REVIT GT-R AIR BEYAZ YAZLIK MOTOSİKLET MONTU (L BEDEN)
Temiz kullanılmıştır, sıfırından farkı tabii ki vardır. Az kullanmadım, çok yol yaptım, çok ta egzoz ve toz yedim. Ama yıkanınca sıfırından farksız oluyor. Söküğü yok, dikiği hiç yok, yırtığı hele hiç yok. Large (L) bedendir.
ÜRÜN FİYATI: 550 TL
ÜRÜN TAMAMEN ORİJİNALDİR. ÖZELLİKLER:
Yaz kullanımı için özel dizayn edilmiş hafif ve ince kumaş yapısı Hava giriş sağlayan 3D air mesh kumaş Yüksek yogunluklu Polyester 600D kumaş Gece görünürlülüğü için reflektif şeritler İç ve dış cepler Cep telefon bölmesi Havalandırma kanalları Ayarlanabilir bel bilek ve kol bölümleri Omuz ve Dirseklerde Knox Flexiform CE Korumalar
REVIT LEVANTE GRİ 4 MEVSİM BAYAN MOTOSİKLET MONTU (38 BEDEN)
Az kullanılmıştır, tertemiz, sıfırından farksızdır. İçliği ile birlikte verilecektir. Korumalıkları da dahildir. TAMAMEN ORİJİNALDİR. ÜRÜN FİYATI: 850 TL
ÖZELLİKLERİ:
Bayanlar için şık, konforlu ve güvenli tasarım Dört mevsim kullanım Kodra Streç, Airguard Çıkarılabilir termal içlik CE onaylı omuz ve dirsek koruması Reflektif şeritler Bel ve kol bölgesinde ayarlanabilir daraltma Pantolon ile kombine fermuarı Su geçirmeye karşı dayanıklıdır
Ciddi alıcılar İçerenköy civarında ürünü görebilir ve satın alabilir. Şehir dışına önce ücret daha sonra kargo yapabilirim.