Şimdi Ara

Revizyonu gelmiş bir Otomatik şanzıman için yağ değişimi yapılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim sorum şöyle: Araç 2015 model accent blue otomatik vites. Şanzıman revizyon için ustada. Parça siparişleri verdi. Bu hafta tamir olur muhtemelen. 12 bin liraya anlaştık . İçi tamamen revize edilecek . 6 ay garantili yapıyor usta.

Bu işlemler için parçaları nereden ve kaç liraya aldığını gösteren faturayı istesem doğru olur mu yoksa sadece 12 bin lira ödediğimi gösteren fatura yeterli mi?

Bir de revizyon yaptıran varsa acaba şanzıman eski verimine kavuşur mu? Aracı önce çekici ile etkili servise götürdüm. Şanzımanı tamir için genel merkeze göndereceğiz (istanbul) dediler ama içini açmakla uğraşmazlar dediler. Açmadan neden değişim yapılsın bunu da anlamadım .

Tork konvertörlü şanzımana tamir tutmaz. Değişim gerekir dediler bunun için de 28 bin lira istediler. Tabi kabul etmedim. Araç garantili değil bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Arı -- 3 Ocak 2021; 22:16:42 >
  • merhaba üstad. forumda daha önce otomatik şanzuman ile alakalı mesajlarını gördüm de. bende bursada ikamet ediyorum megane 2 aracım var , otomatik şanzuman. keçeden ötürü yağ kaçakları vardı ve viteste vuruntu yapıyor. sanırım sende bu tarz sorunlardan dolayı Erol usta diye birine işlem yaptırmışsın fakat firma ismi yada numarası yada bloğu mevcut mu deneyimlerinden faydalansam.

• Hasan Arı H kullanıcısına yanıt

Merhaba araç benzinli mi ? Benzinli ve 2015 modellerde CVT şanzıman var,benim aracım 2014 model benimki de CVT ve yarın 112 binde olan aracımın şanzıman yağını değiştireceğim,filtresini de yağlarını da aldım.Sizin aracınızda problem neydi,kaç bindeydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz

Aracım 2016 corsa e tam otomatik 84 binde sadece arasıra yokuş aşşağı ayağımı yavaşça frenden kaldırırken vites d konumunda iken silkeleme yapıyor gaz rölantisi değişmiyor vitesi boşa alınca geçiyor ancak düz yolda kalkışta ve seyir halinde hiçbir sıkıntı yok şanzıman yağını değiştim sorun devam ediyor acaba sorun şanzımanda mı eğer şanzımanda olsa bu kadar nadir olur mu ve seyir sırasında normal yolda kalkışta araç saat gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.