Bildirim
Revoflex Xtreme Kaçmaz Fırsat = 9,61TL (3. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sitede görünen 2 farklı fiyattan yüksek olanı kaldıracaklarmış. Ben de aldım. Zaten bu aralar niyet etmiştim almaya. Haber veren arkadaşa teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: n0fx
bu aletler zayıflatmaz. zayıflama hedefiyle alacakasanı almayın derim. ama karın kası falan istiyosanız alın fakat yağ eritmezzzzz
zayıflama için alet var mı önerebileceğiniz ? -
Aldım bakalım umarım korsan falan değildir. -
quote:
bu aletler zayıflatmaz. zayıflama hedefiyle alacakasanı almayın derim. ama karın kası falan istiyosanız alın fakat yağ eritmezzzzz
Kas yapma gibi bi amacin yok. Yag eritmek için ne önerirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hanım al dedi aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler -
Lastiği kopup (bir arkadaşın bahsettiği gibi avizeye) LED TV veya ayna gibi ürünlere (veya insan bedenine) zarar verme ihtimali varsa ben uzak dururum. Astarı yüzünden pahalıya gelecek o şekilde. Ama fiyat güzel, alanlara hayırlı olsun... -
göbekteki yağlar erimeden kas olur mu ? olmaz heralde...
yağlı kaslarımız olacaksa hiç uğraşmayalım. kas bunlar der geçeriz
neyse iki sipariş verdik. hediye ederiz -
orjinali çokmu kaliteliki sahtesi olsun.hem koca firma sahte satmaz kanımca -
Ben de sipariş verdim. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: lost.shoot
quote:
Orijinalden alıntı: Allforfun
Bunu izledikten sonra alın
beyni ağzından cıkacakmıs...bu saatten sonra o kafadan hayır beklemesın
o kullanmayı bilememiş ki lastik kopmamış dizine koyacağı şeyi ayağına koymuş sapan gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
N11 de 30.80 Tl ye vardi ay basinda almayi dusunuyordum. Kargo dahil 15 lira cok iyi fiyat. Kaptik bakalim. Haber veren arkadasa tesekkurler.
Bende kaptım 1 tane haber veren arkadaşa teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: omer_398
İrjinal diye yeni bir yenilik çıkmadıysa ürünü orjinal sayabiliriz.
Tişikkirler Mirt biy deseydin keşke.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cegabo85
quote:
göbek eritmek için en etkili yol koşu yapmaktan geçer. mekik tarzı karın hareketleri o bölgede kas oluşturarak göbeğin dahada belli olmasına sebebiyet verir. zaten kas kütlesi yağ tabakasının altında çıkacağından oluşan kaslarıda göremezsin. bu nedenle 2-3 günde bir, 1 saatlik koşu yapmanda fayda var. 1 saatlik koşunun 25. dakikalarından itibaren vücut göbek bölgesinde biriken besinleri kullanmaya başlar. bu nedenle aç karnına yapmakta fayda var. bunun dışında yediklerine dikkat edersen çok kısa bir sürede istediğin vücuda kavuşabilirsin. yiyecek olarak ayçiçek ve margarin yağlarından uzak dur mümkün olduğunca zeytin yağı kullan ve az miktarda olsun. kepekli, tam tahıllı, çavdar tarzı ekmekler tüketmeye çalış. protein ağırlıklı beslenmeye özen göster (özellikle balık) ve en önemliside şekerden uzak durmanda fayda var. birde bol bol su tüketin. hatta yatmadan şekersiz yeşil çay içerseniz sabahleyin bağırsakları boşaltırsınız bu da etkili olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0fx -- 27 Nisan 2014; 17:32:12 >
-
2 adet aldım deneyelim bakalım.Konuyu acan arkadaşa teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lost.shoot
paypalla ödeme ekranına geldim onayladım sonra benı tekzen ana sayfaya attı kırmızı ibare ile "aradıgınız sayfa bulunamadı" gıbı bısey yazdı
ben bu sekılde ödemısmı oldum sepette duruyor hala ama sipariş kısmındada sipariş verılmıs onay beklıyor( onay benım onayımmı yoksa tekzenın onayımı?)
edit: simdi siparıs kısmından cıkarmıslar sepette duruyor ama. al diyince sayfa bulunamadı dıyor.
Paypal ' da ben de de aynı hatayı verdi , akabinde kart ile denedim yine aynı hatayı aldım. Sonra mobil üzerinden kredi kartıyla deneyim dedim. Tabletimden girip siparişi geçtim.
Siparişlerim bölümünde iki sipariş görünüyordu. Biri ilkinde hata aldığım paypal siparişi , diğeri son verdiğim mobil üzerinden kredi kartıyla olan sipariş. Müşteri hizmetlerini aradım paypal siparişinin sistem tarafından otomatik iptal edildiğini belirttiler. Kredi kartımda da görünmüyor ilgili işlem. Sıkıntı yok.
Mobil üzerinden denemenizi tavsiye ederim. Ve hesap hareketlerinizi kontrol edin , mükerrer çekim olmasın.
Bu arada iki tane de ben aldım
-
Amma güldüm be :Ddd
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cegabo85
quote:
göbek eritmek için en etkili yol koşu yapmaktan geçer. mekik tarzı karın hareketleri o bölgede kas oluşturarak göbeğin dahada belli olmasına sebebiyet verir. zaten kas kütlesi yağ tabakasının altında çıkacağından oluşan kaslarıda göremezsin. bu nedenle 2-3 günde bir, 1 saatlik koşu yapmanda fayda var. 1 saatlik koşunun 25. dakikalarından itibaren vücut göbek bölgesinde biriken besinleri kullanmaya başlar. bu nedenle aç karnına yapmakta fayda var. bunun dışında yediklerine dikkat edersen çok kısa bir sürede istediğin vücuda kavuşabilirsin. yiyecek olarak ayçiçek ve margarin yağlarından uzak dur mümkün olduğunca zeytin yağı kullan ve az miktarda olsun. kepekli, tam tahıllı, çavdar tarzı ekmekler tüketmeye çalış. protein ağırlıklı beslenmeye özen göster (özellikle balık) ve en önemliside şekerden uzak durmanda fayda var. birde bol bol su tüketin. hatta yatmadan şekersiz yeşil çay içerseniz sabahleyin bağırsakları boşaltırsınız bu da etkili olur
Doğru ama kısmen doğru bilgiler.
1- Yağ yakımı için en etkili yol kardiyo antrenmanlarıdır. Koşu en etkililerinden dediğiniz gibi ancak 1 saatlik koşunun kimseye bir faydası olmaz. İdeali minimum 25 dk - maksimum da 45 dk olan jog ve interval karışık şekilde yapılacak koşulardır. En etkili yağ yakımı bu şekilde olur. Bunun yanı sıra eliptik bisiklet , ip atlama , koşu bandı gibi aletler de kullanılabilir. Amaca yöneliktir.
2- İlk 20 dk vücudun yağ yakmadığı doğrudur ancak 20. dk dan sonra göbek bölgesinden sonra yağ yakmaya başlıyor diye bir kaide yok. Yağ yakımı tamamen genetik faktörlere bağlıdır. Ve bölgesel zayıflama külliyen yalandır. 20.dk dan sonra vücut yağ yakımına başlar ve bu baldır , bacak , göt , göbek , yüz , sırt vücudun herhangi bir noktasından olabilir. Net olarak şurdan başlar denilemez. Genetikle alakalı...
3- Mekik ve türevi karın bölgesini çalıştırıcı hareketlerin göbeği daha çok belli eder tabiri de hatalı bir tabir. Sıkılaştırıcı hareketlerdir. Ve vücudu toplar daha define bir görüntü ortaya çıkar.
Onun dışında beslenmeyle ilgili olan kısmın tamamına katılıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X