Titanic Gibi Bir başyapıttan sonra ilk kez buluşacaklar hee..hadi hayırlısı bakalım...
Titanic'deki halleri süperdi ya...Gerçekten ikiside ciddi biçimde yaşlanmış ancak Kate Winslet'in durumu daha kötü...Gerçi şuda var ben Titanic'deki atmosfere ve kılık kıyafetede ciddi biçimde bayılmıştım, onunda etkisi olabilir bunda. Gerçekten o filmdeki rolleri tipleri vs. süperdi.
Çoğu kişinin çocukluk aşkıdır belkide o kızın ordaki hali....Orada daha 22 yaşındaydı..
ya en qüsel filmi bence TITANIC'idi cünqü orada LEonardo Yakısıqlı kate ise cok qüseldi ama şimdi onlardan eser kalmamıs gibi insanlar cok yaslanıyor ama bunlar daha hızlı yaslanıyor benm en cok sevdıgım film dir.TITANIC coqu zaman izlerim hepte aqlarım neredeyse ama esqiler işde şimdi ki gibi deqil herkes birde o qemide olmaq için ne vermesdim öle muhteşem bi şeyle seyahat ediceqsin battıqı bile pek ilqilendirmes gibi beni ama şimdi bazıları konusması kolay der böle bir qemiye biniceq param bile yok daha ama böle bir qemide yok artıq herkesin düşüncesi kendine tabi benim yorumum qüseller ve yakısıqlılar hep aynı kalmıyor herkes yaşlanıyor bu filmde emegi gecen herkes cok usta oyuncular A'dan Z'ye kadar Kalınca saqLıcakla...
Ocakta izlemiştim filmi, konu baya ağır ilerliyordu. Sinemada izlediğime pişman olmuştum, pek yakıştıramadım bu ikiliye.
benim beklediğimin çok altında bir filmdi
Kate Winslet titanicde aşık olmuştum çok değişmiş gerçekten.
Bu karı acaip betlenmiş
Ben bu filmi bekliyorum. Tekrar bir araya gelecekler
12 yıl sonra hort. Filmi zamanında izlemeyip arka plana atıp filmsiz kalınca da 2 gün önce izledim. İyi ki böyle yapmışım. muhtemelen 10 yıl önce izlemiş olsam fildeki duyguları ve fikirleri tam olayarak anlayamaz ve filmi muhtemelen beğenmezdim. Senaryosunu okumadan, bodoslama, sırf Kate ve Leo var diye ve tabi ki filmsizlikten izledim. Durağan bir yapım olmasına rağmen -malum dram filmi sonuçta- gerçekten sürükleyici olmuş. Tabi filmin sizi sürüklemesi için o duyguyu ve o fikirleri kapmış, karakterlerin psikolojilerini anlayabilmiş olmanız gerekiyor. Örneğin April karakteri çok duygusal, bazı şeylere ağır saplantısı olan bir kadın.
Mükemmel, eşsiz bir çift olma takıntısı ve saplantısı var. Ve aynı zamanda monoton hayatı sevmeyen bundan sıkılan bir yapıda.
Frank ise düzeni seven ama öte yandan hayalleri olan ama hayalleri için yeterince çabalayamayan, sonuçlarından korkan, kararsı, endişeli bir kardeşimiz.
Yani filmi sevmek için bu karakterleri ve psikolojilerini iyi anlamak hatta az da olsa bunların birazını yaşamak gerekebilir. Bu oldu mu zaten film sizi avucunuzun içine alıyor. Tabi oyunculukların da kalitesi önemli ki filmi burada bunu tam olarak karşılıyor. Leo ve Kate oyunculuklarını çok iyi konuşturuyor, o duygu size geçiyor yani.
Bu arada filmdeki bazı diyaloglar da gerçekten güzeldi, boş değildi. Hele hele John karakterininkiler. Psikolojik tahliller mi desen felsefe mi desen, hepsi var.
Filmin sonu ise üzücü ve çok tatsız bir sondu. Hele ki April'in Frank'in arkasından boş boş ve hüzünlü hüzünlü bakıp sonrasında kendine o zımbırtıyla kürtaj uygulaması ve mahrem yerlerinden durdurulamaz kan gelmesi... Akabinde hastanede Frank'in durumu öğrenmesi ve üzülmesi gerçekten vurucuydu. Zaten April'ın ölmesi de tuz biber oldu. Dram dediğin böyle olmalı zaten.
Filmin müzikleri de hoş. Daha izlerken izleyiciyi gerilim havasına sokan şu müziği ilk çaldığı anda fark ettim. Enfes gerçekten. Aşağıya Youtube linkini koyuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme